www.car.cz
 

Jezdec Šimon Kubišta představil v Brně nový závodní tým
     17.6.2008 08:20 - tisková zpráva


Kubišta při závodech FIA WTCC představil nový tým Scuderia C´EST LA VIE

Jezdec Šimon Kubišta představil během závodu FIA WTCC v Brně nový závodní tým Scuderia C´ESTA LA VIE. "S týmovými vozy Alfa Romeo 156 S 2000 a Alfa Romeo 147 GTA budeme startovat například v Poháru cestovních vozů, kde se dnes také premiérově objevujeme v Brně, v rámci memoriálu Ing. Zdeňka Vojtěcha při závodech FIA WTCC. Tým patří do skupiny ČSMS, vychází z jejich zkušeností a vzájemně si pomáháme," řekl při brněnské premiéře Šimon Kubišta.

Sám Kubišta v Brně startoval s Alfou Romeo 156 S 2000 a s druhým týmovým vozem, Alfou Romeo 147 GTA, jel Radek Bareš. A premiéra týmu vyšla na výbornou. Šimon Kubišta obsadil druhé místo v prvním i ve druhém závodě, Bareš skončil těsně za stupni vítězů. "V prvním závodě jsem startoval zhruba z poloviny startovního pole, ale podařilo se mi dobře odstartovat a postupně jsem se dostával dopředu. V závěru mi praskl brzdový kotouč a jsem velmi rád, že se mi i přes tento defekt podařilo závod dokončit na druhém místě," řekl po skončení prvního závodu Šimon Kubišta.

Dobře pak zajel i v neděli odpoledne druhý závod. S velmi vyrovnanými časy průjezdů jednotlivých kol skončil i v tomto závodě na druhém místě. Jeho časy se pohybovaly kolem 2:16 a nejrychlejší kolo měl pak za 2:15.569, což už odpovídá průjezdům vozů kategorie mistrovství světa WTCC.

PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2008 a baby , foto David Kárný

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose