www.car.cz
 

IRC 2008: Akce sedačka pro českého pilota na Barumku. Kdo to bude ???!
     21.6.2008 21:59 - tisková zpráva


« BFGoodrich Drivers Team »

Ve spolupráci s mediasport.cz nabízí BFGoodrich a Kronos Racing sedačku pro českého pilota pro jeho účast v  soutěži “Barum Rally” IRC (Intercontinental Rally Challenge), která se bude konat ve Zlíně od 22. do 24. srpna 2008.


Seriál IRC má v roce 2008 10 soutěží. Do programu “BFGoodrich Drivers Team” bylo vybráno pět zemí : Portugalsko, Belgie, Česká republika, Španělsko a Itálie.

‘BFGoodrich Drivers Team’ je iniciativa, která umožní posádce, reprezentující svou zem, aby se zúčastnila mistrovského podniku IRC na domácí půdě. Posádka pojede s vozem Peugeot 207 Super 2000 s plnou technickou a profesionální podporou týmu Kronos Racing.

Tato posádka a jejich vůz budou nedílnou součást belgického týmu, který pomohl Sebastienovi Loebovi a Danielu Elenovi vyhrát Mistrovství světa v rally v roce 2006.


Časový plán:

Zájemci o tuto mimořádnou příležitost mohou v termínu od 20. června do 15. července 2008 předložit své přihlášky na kontaktní adresu mediasport.cz  ( viz. níže ). Seznam přihlášených zašle mediasport.cz zástupcům BFGoodrich a Kronos Racing. Tito zástupci následně sestaví užší výběr posádek.


24. července 2008 sestaví BFGoodrich, Kronos Racing a mediasport.cz společný výbor českých novinářů, aby zvolili jezdce, který dostane příležitost řídit vůz Peugeot 207 Super 2000 v soutěži “Barum rally 2008”.
Hlasování proběhne tajně.


Zvolený jezdec se zúčastní české soutěže IRC ve stejných barvách BFGoodrich/Kronos Racing/mediasport.cz, jako další dva piloti týmu, Freddy Loix a Nicolas Vouilloz, kteří budou také startovat s vozem Peugeot 207 Super 2000.

Zvolená posádka se seznámí s vozem Peugeot 207 S2000, typy pneumatik BFGoodrich a nastavením týmu Kronos Racing. Vybraní novináři, kteří volili národní posádku, budou pozváni k účasti na tomto testu.

“BFGoodrich Drivers Team” je zcela nový a atraktivní projekt pro mezinárodní soutěže v České republice, řekl Josef Pátl, zástupce mediasport.cz.  “Rádi vidíme, že BFGoodrich a Kronos Racing přinášejí milovníkům tohoto sportu takovou příležitost.”

Pro značku BFGoodrich je tento projekt další ukázkou jejího nadšení pro automobilové soutěže, jak zdůraznil manažer Michelin Group’s Competitions Frédéric Henry-Biabaud : “BFGoodrich Drivers Team ukazuje sílu a oddanost společnosti  BFGoodrich a podtrhuje kvalitu a vitalitu jejich výrobků,” řekl Mr. Henry-Biabaud.


“Používali jsme pneumatiky BFGoodrich od doby, kdy jsme  vstoupili do rallysportu” dodal Marc Van Dalen,  šéf Kronos Racing “. Jsme obzvlášť hrdí, když se můžeme připojit k této francouzské firmě v rámci takového projektu.  BFGoodrich Drivers Team,  je jedinečný projekt, ideální příležitostí pro české jezdce a jsme si jistí, že jako takový přiláká velký počet zájemců.”


Adresa, na kterou by měli zájemci zasílat přihlášky :

mediasport.cz
BFGoodrich Drivers Team
Barrandova 1920
PRAHA 4
PSČ 143 00
E-Mail : info@mediasport.cz  - doporučeno

Podmínky přihlášky:
otevřené pro všechny držitele české mezinárodní licence

Pozn : uzávěrka přihlášek 15. července 2008

PR


 
 
Fotogalerie:   Agrotec New Holland Rally Hustopeče 2008, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose