www.car.cz
 

Na Kopné kraloval Kresta a třetího Pecha porazil i Vojtěch
     Pavel Jelínek


Roman Kresta s vozem Subaru Impreza WRC zvítězil v již dvanáctém ročníku své  domácí soutěže Rallysprintu Kopná, který byl po Okříškách a Brně třetím ze sedmi dílů domácího šampionátu v jednodenních soutěžích. Václav Pech s Fordem Focus WRC, který kraloval úvodním soutěžím a který  je tedy  i v čele  šampionátu, však  utrpěl i porážku od úřadujícího mistra sprintů  Štěpána Vojtěcha a Peugeotem 206 WRC.

Kresta vyhrál podle očekávání a velký souboj se odehrál  především o druhou pozici za ním. Ještě před závěrečnou osmou RZ měli Štěpán Vojtěch a Václav Pech zcela shodný čas. Pechovi ale údajně na startu poslední rychlostní zkoušky zhaslo auto a bylo po nadějích.

Hned  v první  erzetě skončili Szabó ( tech, problém) a Volf  po havárii, kteří tak opět  s Octáviemi týmu Profiko nedojeli příliš daleko. Po třetí RZ odstoupil pro technický problém David Komárek a stejně tak ještě  o zkoušku dřív Slovák Cserhalmi, který ale  údajně ještě  před  tím havaroval. Velmi pěkně  zajel Pavel Valoušek, který se starší Corollou nemohl pomýšlet na absolutní triumf, tak alespoň skvěle bavil diváky.

Ve sprintech nadále  vede Pech a za ním jsou oba  bratři Vojtěchovi.


Výsledky Kopná 2004:

1. Kresta, Tománek (Subaru Impreza WRC) 36:51,9, 2. Š. Vojtěch, Ernst (Peugeot 206 WRC) -19,0, 3. Pech, Uhel (Ford Focus WRC) -20,8, 4. T. Vojtěch, Palivec (Peugeot 206 WRC) -1:23,6. 5. Valoušek, Rajnoha (Toyota Corolla WRC) -2:32,2, 6. Chvojka, Chvojková (Ford Escort Cosworth) -2:33,5.


 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose