www.car.cz
 

Volkswagen Tiguan přiváží koncert Seala
     30.6.2008 09:10 - tisková zpráva


·         Britská popstar vystoupí 8. července v Praze

 

Praha, 30. června 2008 – Volkswagen přiváží do České republiky jednu z nejzářivějších hvězd na světovém hudebním nebi, zpěváka Seala. V úterý 8. července si tak mohou všichni fanoušci vychutnat v Areně HC Sparta Praha jedinečnou Sealovu show. „Díky partnerství mezi značkou Volkswagen a Sealem společně s jeho manželkou, německou topmodelkou Heidi Klum, si Sealovi tuzemští obdivovatelé konečně užijí svůj idol naživo.

 

A pokud budou mít štěstí, mohou jej potkat i v ulicích Prahy ve voze Volkswagen Tiguan, jehož je Seal společně manželkou mediální tváří,“ říká Vratislav Strašil, vedoucí divize osobních vozů Volkswagen, společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

 

Londýňan Seal, cenami Grammy ověnčený zpěvák, textař a skladatel se poprvé objevil na britské housové scéně počátkem 90.let, kdy napsal text a nazpíval hit "Killer" pro houseového producenta jménem Adamski. Následoval single "Crazy", který se dostal do Top 10, a Seal se dočkal nadšeného ohlasu.

 

Jeho čtyři úspěšná alba představila posluchačům osobité spojení soulu, popu, rocku a R&B. Za několik dní přijede Seal do Prahy představit své nejnovější album „System“, jež vydal na konci roku 2007 ve spolupráci s britským hudebníkem a skladatelem Stuartem Pricem, který byl spoluautorem a producentem Madonnina alba Confessions on a Dancefloor nebo autorem remixů pro No Doubt a Coldplay.

 

Volkswagen Tiguan, který byl na český trh uveden počátkem letošního roku, charakterizuje kombinace síly a elegance. Tiguan je koncipován jako vůz pohybující se na rozhraní mezi obydleným světem a nekonečnou krajinou či mezi prací a volným časem. Je to všestranně využitelné SUV s vysokou užitnou hodnotou, s průkopnickými technologiemi a s jízdní charakteristikou, jež je stejně tak agilní jako i komfortní.

 

 

 

 

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Podivná Farinka 2008, foto Jar. Mareček

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose