www.car.cz
 

Pavel Koutný vyráží s novinkou - speciálem Ford Fiesta s motorem Cosworth
     1.7.2008 11:06 - tisková zpráva


DO ŠVÉDSKA PRO VÍTĚZSTVÍ ?

Pavel Koutný, dlouholetý reprezentant ČR v rallycrossu, Divize 1  připravuje nový vuz - speciál Ford Fiesta s motorem Cosworth, výkonem: 560 koní a 760 Mk a převodovkou Sohom segvenční. Vůz je skvěle připravený.

Určitě ve Švédsku na ME rallycross ve měste Holjes nebude Pavel Koutný na startu chybět a tentokrát za volantem připravovaního speciálu. Pavel Koutný je jeden z našich nejúspěšnějších rallycrosařů vůbec.

Všichni, kdo o příštím víkendu ve Švédsku budou, na vlastní oči spatří, jaký pokrok na Forde Fiesta před závodem udělal a že se vývoj tohoto auta ubírá správným směrem. Tenhle víkend již pokračuje šampionát v Norsku zatím bez Pavla Koutného a příští ve spomínaném Švedsku.

Na obou tratích se představí i fantastický Marcus Gronholm. Je víc než pravděpodobné, že právě M. Gronholm pojede na vozidle Pavla Koutného na plánovaném exhibičním závodě ve Finsku cca o měsíc později

Zuzka


 
 
Fotogalerie:   Junior Martin Semerád, testy s EVO IX. před Bohemií, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose