www.car.cz
 

Barumka se chystá i na nové třídy. Opět se pojede tři dny.
     Pavel Jelínek


"Připravuje se vytvoření nových tříd a také nová pravidla, která ale budou platit až od roku 2006. Za této situace ale nikdo neví, kolik vozů WRC přijede na Barum rallye. Proto také není jasné, s jakými vozy budou cizí jezdci startovat," komentuje situaci ředitel soutěže M. Regner.

Trať by se měla podobat loňskému ročníku a bude vycházet z osvědčené koncepce. Soutěž ve Zlíně a jehookolí bude opět rozdělena do tří dnů. Start bude v pátek 27. srpna v 16:00 hodin, v sobotu a v neděli vyjede první posádka na trať v 8:00 a cíl bude ve Zlíně v neděli 29. srpna v 15:00. Opět bude centrum soutěže na zlínské radnici, jako vloni. chybět nebude ani další doprovodná show...

"Letos ubereme zhruba o třicet kilometrů rychlostních zkoušek a celá soutěž by měla mít zhruba 285 kilometrů rychlostních zkoušek. Trať by měla měřit okolo tří set kilometrů," doplnil na tiskové konferenci v Brně Miloš Regner.

Opět se počítá s diváckou erzetou ve Slušovicích, kde se možná diváci dočkají i dalšího překvapení na zpestření čekání mezi jednotlivým průjezdy.

Kalendář mistrovství Evropy v rallye 2004 obsahuje:

1.-3. dubna: Rallye Mille Miglia (Itálie)
3.-5. června: Rajd Polski
18.-20. června: Rallye Bulgaria
3.-4. července: Westhoeck rallye (Belgie)
28.-31. července: Rallye Vinho da Madeira (Portugalsko)
27.-29. srpna: Barum rallye Zlín
10.-12. září: Tofas Turkey rallye
24.-26. září: Rallye ELPA (Řecko)
21.-24. září: Rallye dAntibes (Francie)
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose