www.car.cz
 

Pořadatelé barumky vydali RALLY GUIDE 1 s množstvím informací
     8.7.2008 10:39 - tisková zpráva


Pořadatelé barumky vydali RALLY GUIDE 1

 

Organizátoři  Barum rally Zlín z Auto klubu Barum Zlín v AČR vydali v prvních červencových dnech k letošnímu osmatřicátému ročníku RALLY GUIDE 1. Na téměř čtyřiceti stranách naleznou soutěžící, posádky, diváci a novináři podrobnější informace k letošnímu ročníku, který se pojede na Zlínsku v termínu 22. - 24. srpna jako součást Mistrovství Evropy v rally jezdců (ERC), Intercontinental Rally Challenge (IRC) a Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally 2008 (MMCR)

 

Vedle úvodního proslovu ředitele rally Miloslava Regnera zde najdete historii zlínské soutěže, přehled vítězů dosavadních sedmatřiceti odjetých ročníků a kalendář soutěží mistrovství Evropy v rally a prestižního seriálu IRC. Nechybí ani kontakty na ředitelství rally, klíčové činovníky a národní autority. Vedle základního sportovního programu soutěže zde najdou soutěžní posádky podmínky přihlášení do rally, informace k tratě, servisní zóny v Otrokovicích a seznamovacích jízd.

 

Novinkou v letošním roce je umístění testovací rychlostní zkoušky do Hvozdné, když servisní zóna bude umístěna ve Slušovicích. Shakedown se pojede v pátek 22. srpna v dopoledních hodinách a měří celkem 2,90 km. Pořadatelé uvolnili v těchto dnech rovněž mapu testovacího úseku shakedownu. Novináři naleznou v úvodním Rally průvodci pravidla a podmínky akreditace, akreditační formulář a publicitu v médiích. Diváky zaujmou informace věnované regulaci diváků na rychlostních zkouškách a výběru vstupného.

 

Visačka s označením volný vstup, která opravňuje pro vstup do diváckých prostorů na rychlostních zkouškách, shakedownu, dále servisní zóny v Otrokovicích a na technickou přejímku do zlínské sportovní haly, si fandové rallysportu pořídí za 170 Kč. Jednorázové vstupenky budou k mání za 50 Kč.

 

V závěru se seznámíte se všeobecnými informacemi, jako jsou základní fakta o České republice, řízení vozidla v České republice, všeobecné služby motorismům a bezpečnost při sledovábní rally.

 

V samotném závěru nechybí ani slovník užitečných slov a frází s tématikou motoristického sportu. RALLY GUIDE 1 naleznete v českém a anglickém provedení a stáhnout si ho můžete na oficiální internetové adrese www.barum.rally.cz  v sekci soutěžící.

 

Dva týdny před startem rally bude vydán RALLY GUIDE 2 s rozšiřujícími a podrobnějšími informacemi. Jeho podobu si budete moci od 10. srpna stáhnout na oficiální internetové stránce Barum rally Zlín.

 

 

Ve Zlíně 7. července 2008                                        Roman ORDELT                                                                                                                             tiskový mluvčí                                                                                                                     Barum rally Zlín


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2008 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose