www.car.cz
 

Michal Matějovský se připravuje opět ve Španělsku na okruhu v Alcarrasu
     7.7.2008 22:09 - tisková zpráva


 Alcarras, Španělsko -

Evropský pohár SEAT León Eurocup 2008 bude příští týden pokračovat svým třetím závodem, který uvidí diváci na známém portugalském okruhu v Estorilu. Michal Matějovský, jediný český zástupce v tomto evropském seriálu, je v těchto dnech opět ve Španělsku, kde se připravuje společně s týmem SUNRED-BRT na okruhu v Alcarrasu nedaleko Barcelony.

"Závody SEAT León Eurocupu jsou zhruba ve své polovině. Mám už zkušenosti z prvních dvou okruhů ve Valencii a Pau, ale také ze závodů mistrovství světa cestovních vozů, které jsem nedávno absolvoval v Brně. Nyní testujeme - na pro mne neznámé trati - nedaleko Barcelony.

Zkoušíme tu nastavení vozu pro Estoril a výsledky se zdají být dobré, auto funguje a tak se už na Estoril těším, rád bych tam skončil mezi první pětkou jezdců seriálu," informuje ze Španělska mladý jezdec Michal Matějovský, se kterým se ve Španělsku objevili také další čeští jezdci Miroslav Forman a Petr Fulín, kteří tam přiletěli na pozvání týmu SUNRED-BRT, aby testů využili k získání prvních zkušeností s vozem ve specifikaci pro SEAT León Eurocup a FIA WTCC.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Letní Most 2008 a Moslery atd, foto BPA Martin Straka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose