www.car.cz
 

Policie ČR bude i nadále jezdit ve vozech Škoda. 3 500 nových Fabií a Octavií již letos
     9.7.2008 08:28 - tisková zpráva


Celkem 3 500 Fabií a Octavií dodá Škoda Auto Policii ČR na základě vyhraného výběrového řízení. První vozy si policisté převezmou už v polovině listopadu letošního roku.

Podmínky výběrového řízení splňují modely Škoda Fabia, Fabia Combi, Octavia a Octavia Combi s třemi různými motorizacemi. Policie České republiky a Škoda Auto plánují uzavřít smlouvu do konce června.

Při výběru specifikace vozů byl kladen velký důraz na aktivní i pasivní bezpečnost a komfort posádky. Proto nebude ve vozech chybět například elektronický stabilizační systém ESP, přední, boční i hlavové airbagy nebo klimatizace.

Modely Octavia dodá Škoda Auto se speciální policejní úpravou a v novém barevném provedení. Součástí veřejné zakázky je i technické vybavení až 14 servisních míst Policie ČR a také odpovídající vyškolení pracovníků.

„Jsme velice rádi, že se nám podařilo v tenderu zvítězit. A to nejen proto, že jde o významnou zakázku, ale také, že uvidíme i nadále českou policii jezdit v českých vozech,“ uvedl Jan Procházka, vedoucí prodeje Škoda Auto v České republice.

Vozy značky Škoda slouží polici také v jiných zemích světa. Například v Polsku, na Slovensku, v Rakousku, Maďarsku, Velké Británii nebo v Izraeli.

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2008 pohledem Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose