www.car.cz
 

León Eurocup: V portugalském Estorilu pojede rekordních 33 jezdců
     10.7.2008 07:04 - tisková zpráva


Bohatá účast jezdců se očekává v Estorilu, kde se o víkendu pojede třetí podnik seriálu SEAT León Eurocup. Michal Matějovský se přesunul do Portugalska spolu s týmem SUNRED-BRT již na počátku tohoto týdne, po předchozích testech na španělském okruhu Alcarrasu.

"Po havárii ve druhém závodě v Pau jsme potřebovali zkontrolovat, zda opravený vůz funguje tak jak má po všech stránkách. Testy byly důkladné a auto se chovalo velmi dobře. Do Portugalska jsme pak vyjeli s předstihem, abych měl možnost dobře se seznámit s tratí. Mým cílem v Estorliu je bojovat o přední umístění," řekl Michal Matějovský.

O tom, že to český jezdec na portugalské půdě nebude mít vůbec jednoduché, svědčí mimo jiné i to, že Estoril očekává zatím rekordní počet jezdců. Na startu se totiž objeví 33 jezdců z jedenácti zemí.

Oba závody mohou diváci sledovat také na TV Eurosport a to v neděli 13. 7. dopoledne, kdy bude v 10 hodin dopoledne odvysílán 1. závod ze záznamu a v 15 hodin odpoledne bude v přímém přenose vysílán závod druhý.

 

PR

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   FIA GT3 2008: Matzke a Skula zlatí na Oscherslebenu, foto týmu K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose