www.car.cz
 

Závod na Zbraslavi startuje, cíl je v obci Točná
     16.7.2008 10:43 - tisková zpráva


M ČR amatérů – Zbraslav je tady!

Dnes se naplnil maximální možný počet přihlášek na tento vrchol sezóny a již je osm náhradníků /158 jezdců/!. Tento závod si nenechal ujít nikdo z jezdců, kteří pomýšlí na premiérový titul. Mimo těchto jezdců se objeví několik zajímavostí.
Návrat na kopce po 27letech ohlásil Petr Krejbich, jednoznačně nejlepší jezdec s vozy Lada v osmdesátých letech. Pojede se zapůjčenou Ladou VFTS od Tomáše Drásty.

Také se bude prezentovat loňský Mistr Evropy v rallycrossu Tomáš Kotek s vozem Honda Type R.
V Saxo cupu opět nastoupí Václav Blahna, který bude chtít oplatit porážku z Berouna Romanovi Skamenemu. Silným soupeřem bude i legendární Zdeněk Halada. Účast potvrdil i populární Petr Kotvald.

Přihlášky potvrdili i bývalí soutěžáci Pavel Šofr, Martin Kožmín, Tomáš Zelenka, Ladislav Kopelent, Antonín Eliáš, Tomáš Hank, Vlasta Suk, Zdeněk Ponec atd.

Některé kategorie čítají až dvacet jezdců ve třídě, což je nevídané! Na startu bude smečka vozů Evo a STI, dvě Corvette, Porsche Carerra S4 a spousta nádherných veteránů včetně několika Renaultů Alpine A110.

Závod startuje u mostu Závodu míru na Zbraslavi a cíl je v obci Točná, kde je i veškeré zázemí a depo. Trénink začíná v 8h a předpokládaný start závodu ve 13,30h.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Výstava amerických aut - Olympia Brno, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose