www.car.cz
 

Se třemi BMW M3 GTR bude bojovat o nejvyšší příčky Šenkýř Motorsport na Babě
     17.7.2008 10:23 - tisková zpráva


Se třemi vozy BMW M3 GTR a cílem bojovat o nejvyšší příčky v kategorie cestovních vozů nastoupí brněnský tým Šenkýř Motorsport již o tomto víkendu v závodech Mistrovství Evropy do vrchu na pezinské Babě.

Tradičního účastníka letošního českého vrchařského šampionátu Petra Líbala zde doplní i šéf týmu Robert Šenkýř a Dr.Miroslav Rosina, vrcholový manažer společnosti Matador Automotive a pravidelný účastník závodů na Babě.

„Trať na Babě našim vozům sedí , loni zde s BMW M3 GTR triumfoval Marek Fried, předloni Štefan Rosina jun., naše cíle nemůžou být tedy jiné než bojovat na špičce kategorie cestovních vozů. Konkurence letos vzrostla, přibylo několik kvalitních výkonných strojů a čekají nás určitě krásné závody,“ poznamenal před odjezdem na Babu šéf týmu Robert Šenkýř.

Právě pro vrchařského Mistra Evropy z let 2003 a 2004 Roberta Šenkýře se bude po jeho přechodu k okruhovým závodům jednat o první závod do vrchu po dlouhé době: „ Naposledy jsem se do vrchu svezl v roce 2005 v Lanškrouně, od té doby se jako jezdec věnuji pouze okruhům. Snad si alespoň na část starého vrchařského umu ještě vzpomenu,“ dodal s humorem Šenkýř.

Stejně jako Šenkýř bude s BMW M3 GTR v barvách Matador Automotive startovat i Dr. Miroslav Rosina, který v minulosti na této trati startoval s vozy Ford Puma nebo BMW 1. V uplynulé sezóně startoval s vozem BMW 1 také v několika okruhových závodech.



Tisková zpráva Šenkýř Motorsport



 
 
Fotogalerie:   Závod do vrchu Hronovský kopec 2008 , foto Jirka Rohlena

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose