www.car.cz
 

S Peugeotem S 2000 týmu Kronos Racing by chtělo oslnit 24 našich jezdců
     21.7.2008 08:33 - tisková zpráva


O start s Peugeotem 207 S 2000 má zájem 24 českých jezdců !!

“BFGoodrich Drivers Team”: 24 přihlášek v České republice!

BFGoodrich je potěšen úspěchem akce s názvem “BFGoodrich Drivers Team” v České republice. K 15. červenci, který byl stanoven jako poslední den pro zaslání přihlášek do soutěže, obdržela agentura Mediasport, která celou akci produkčně zabezpečuje, celkem 24 přihlášek. Takové množství posádek chce reprezentovat barvy BFGoodrich Drivers Teamu na nadcházející Barum Rally ve Zlíně (22.-24.srpna).

O uzším výběru pěti jezdců následně společně rozhodnou BFGoodrich a Kronos Racing. Zástupci médií budou mít možnost se 24. července v Praze zúčastnit tajné volby a vybrat posádku, která získá možnost reprezentovat tým v rámci českého kola IRC.

Cílem projektu s názvem BFGoodrich Drivers Team je umožnit nadějným a talentovaným jezdcům zapojit se do IRC (Intercontinental Rally Challenge). Všichni držitelé licence jsou způsobilí se zúčastnit, bez ohledu na věk a jejich zkušenosti.

Vybranému jezdci bude naprosto zdarma připraven vůz Peugeot 207 Super 2000, tedy stejný vůz se kterým soutěží i Freddy Loix a Nicolas Vouilloz za Kronos Racing tým. Samozřejmostí je i bezplatná kompletní technická podpora a profesionální přístup.

7. srpna se uskuteční testování v Belgii. Cílem je seznámit posádku s vozem Peugeot 207 Super 2000 a pneumatikami BFGoodrich a maximalizovat tak jejich šanci na co nejlepší umístění na Barum Rally ve Zlíně. Navštívit testování v Belgii i zázemí Kronos týmu bude mít možnost 6 vybraných českých novinářů, kteří se tak budou moci s vámi podělit o své zážitky.

"BFGoodrich Drivers Team slavil během posledního závodu v Ypres v Belgii velký úspěch! Jsme samozřejmě velmi potěšeni, že třetím místem tohoto inovativního projektu je právě Česká republika,” říká ředitel BFGoodrich pro oblast závodů Frédéric Henry-Biabaud.

"Pro naši značku BFGoodrich, je to velká šance zviditelnit naše úsilí, prostřednictvím podpory jezdců zapojených do tohoto projektu v jednotlivých zemích. Jedná se také o závazek pro zančku, která dokazuje, že kvalitní pneumatika je velké plus nejen v rally, ale i v běžném provoze."


Přehled přihlášených jezdců :
Václav Arazim
Daniel Běhálek
Milan Blahout
Petr Brynda
Michal Hora
Jan Jelínek
Tomáš Kostka
Pavel Korčák
Petr Křížek
Lubomír Minařík
Jarek Orsák
Josef Peták
George Plsek
Jan Sýkora
Jan Šlehofer
Vojtěch Štajf
Jaromír Tarabus
Antonín Tlusťák
Karel Trojan
Pavel Valoušek
Štěpán Vojtěch
Jiří Volf
Jiří Vrkoslav
Petr Zedník

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose