www.car.cz
 

Tři základní nabízené kolekce k Barum rally Zlín 2008
     23.7.2008 07:35 - tisková zpráva


Na stránkách barumky naleznete opět internetový obchod prostřednictvím Rally shopu!


Po předloňském úspěšném spuštění internetového obchodu připravili provozovatelé internetových stránek Barum rally Zlín i v letošním roce pro všechny fanoušky motoristického sportu tuto vítanou novinku. Na adrese www.barum.rally.cz naleznete internetový obchod s názvem Rally shop. V přehledné sekci najdete tři základní nabízené kolekce, a to kolekce Barum rally Zlín 2008, ostatní Barum rally Zlín 2008 a VIP balíčky.

V kolekci Barum rally Zlín 2008 naleznete následující zboží: čepice s výšivkou, taška, samolepka, tričko, šňůrka, šňůrka s fotkami Barum rally Zlín nebo případně set, který obsahuje čepici a tričko. Pro zajímavost cena čepice s výšivkou Barum rally Zlín v černém, červeném a modrém provedení je 190 Kč, tašku pořídíte za 290 Kč a například tričko za 250 Kč. Vybrat si můžete i nabídku ostatní, kde naleznete mimo jiné sms zprávy, visačku volný vstup nebo program rally. Pro náročné fanoušky jsou připraveny VIP balíčky ve dvou provedeních s možností bohatého občerstvení během rally a dalších výhod.

Další podrobnosti najdete v nákupním řádu na uvedených internetových stránkách. Způsob dodání je poštou při platbě předem nebo poštou na dobírku při objednávce do pondělí 18. srpna, objednávky s programy a visačkami se budou rozesílat po 11. srpnu. Neváhejte a využijte tuto lákavou nabídku, stačí Vám pouze kliknout na oficiální stránky nejpopulárnější automobilové rally na adrese  www.barum.rally.cz

Zboží z Rally shopu si můžete zakoupit v průběhu rally ve dnech 21. – 24. srpna na ředitelství soutěže v 21. budově, Zlínský kraj (informační středisko), ve čtvrtek 21. srpna v prodejním stánku Barum rally Zlín ve zlínské sportovní hale během technické přejímky a od pátku 22. srpna na náměstí Práce pod zlínským Velkým kinem.


Ve Zlíně 22. července 2008 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
Barum rally Zlín


 
 
Fotogalerie:   Červencová TK k Barum rallye 08, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose