www.car.cz
 

Ani v neděli se v anglickém Brands Hatch Matějovskému nezadařilo
     28.7.2008 11:47 - tisková zpráva


Brands Hatch, Velká Británie

Do nedělního závodu startoval Michal Matějovský ze zadních pozic kvůli defektu v předchozím sobotním závodě. Start se mu povedl a během prvních dvou kol začal předjíždět. Nejprve Švýcara Bartha a pak některé další, až se stabilní jízdou dostal na 18. příčku.

Ve druhé polovině závodu se ale objevil problém na brzdovém systému. "Ve zrádné pravotočivé zatáčce, kde navíc trať začíná prudce klesat, jsem předjížděl Itala Manuela Flaminia. Potřeboval jsem brzdit, ale brzdy po sešlápnutí pedálu nebyly vůbec razantní a tak jsem se dostal mimo trať. A také druhý závod na okruhu v Brands Hatch tak pro mne opět předčasně skončil," řekl v paddocku smutný Michal Matějovský.

Nedělní závod seriálu SEAT LEÓN EUROCUP na okruhu v Brands Hatch vyhrál Chorvat Marin Colak, druhý skončil Ital Simoni a třetí byljeho krajan Andrea Larini. K dalšímu závodu tohoto seriálu se jezdci sejdou za měsíc na německém okruhu v Oscherslebenu.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Matějovský v Brands Hatch 2008, foto týmu K. Hrnčíř

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose