www.car.cz
 

Audi od 1. července prodlužuje a zvýhodňuje akční nabídky
     tisková zpráva


 
Praha 30. června 2004
 

·        Audi A4 „paket Sport“ – zvýhodnění téměř 72 tisíc Kč

·        Audi allroad quattro – zvýhodnění více než 98 tisíc Kč

·        Pohon quattro pro Audi A6 Avant bez příplatku

Komfortní a funkční prvky v hodnotě mnoha desítek tisíc korun či stálý pohon všech kol quattro – to přinášejí nové či prodloužené akční nabídky pro modely Audi A4, Audi allroad quattro a Audi A6 Avant quattro.

 
Audi A4 – „paket Sport“ (prodloužení akce)
Více než 70 tisíc korun může ušetřit zákazník, který si pro své Audi A4/A4 Avant pořídí zvýhodněný „paket Sport“. Tento paket, za příplatek
29 900 Kč pro všechny motorické verze, nabízí majitelům vozů Audi A4/A4 Avant sportovní tříramenný volant obšitý kůží, xenonové světlomety Plus, kompletní lakování všech karosářských prvků v barvě vozu a atraktivní litá kola rozměru 17“ v pěti- či šestipaprskovém designu. Cenové zvýhodnění tohoto paketu představuje v závislosti na motoru 53 400 Kč až 71 886 Kč.
 
Akce se vztahuje na všechny modely Audi A4 Limuzína/Avant (kromě modelu Audi S4) objednané až do 30. 9. 2004.
 
Audi allroad quattro – „paket Komfort Plus“ (prodloužení a rozšíření akce)
Nový „paket Komfort Plus“, určený pro modely Audi allroad quattro, nabízí především prvky zpříjemňující cestování. Jde o špičkové autorádio Symphony, tempomat, střední loketní opěrku vpředu, metalický lak nebo lak s perleťovým efektem, informační systém řidiče, elektrické vyhřívání předních sedadel a vnitřní i vnější zpětná zrcátka automaticky zaclonitelná. Vnější zpětná zrcátka se navíc mohou elektricky přiklápět směrem ke karoserii. Až dosud se „paket Komfort“, přinášející prvky v hodnotě bezmála 100 tisíc korun, nabízel za výrazně zvýhodněnou cenu 29 900 Kč. Nyní jej však zákazník pod označením „paket Komfort Plus“ dostane zcela zdarma, takže „vydělá“ 98 600 Kč! Pro zákazníky - plátce daně z přidané hodnoty - nabízí Audi navíc přestavbu modelu allroad quattro na verzi N1, která umožňuje odpočet DPH.
 
„Paket Komfort Plus“ se vztahuje na všechny modely Audi allroad quattro (kromě modelu Audi allroad quattro 4.2) objednané do konce roku 2004.
 
Audi A6 Avant quattro bez příplatku (prodloužení akce)
Špičkové jízdní vlastnosti i za nepříznivých klimatických podmínek a s tím související podstatně vyšší aktivní bezpečnost - to je hlavní výhoda pohonu všech kol quattro, který mohou zájemci o Audi A6 Avant získat bez jakéhokoli příplatku! Nabídka stálého pohonu všech kol quattro bez příplatku, která představuje pro zájemce o modely Audi A6 Avant úsporu přes 130 tisíc korun, nyní platí až do konce roku 2004!
 

Tiskové informace, ceníky a technická data najdete na www.audi.cz

 
Audi je celosvětově uznávaným předním konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už deset let nepřetržitě rostou, v roce 2003 automobilka Audi prodala 769 893 vozů, přičemž 69 procent z tohoto množství automobilka exportovala mimo Německo. Nejvýznamnějším exportním teritoriem Audi jsou USA, kde se vloni prodalo 86 421 vozů Audi. V současné době u Audi pracuje přes 50 000 zaměstnanců.
                               
Také v ČR si Audi už řadu let drží čelní pozici mezi importéry vozů prestižní třídy. Celkem 1865 vloni prodaných automobilů znamená více než třicetiprocentní nárůst oproti předchozímu roku. Prodeje Audi v ČR rostou už devátým rokem nepřetržitě, loňský výsledek je tedy novým prodejním rekordem na tuzemském trhu. Nejprodávanějším modelem roku 2003 se stala řada Audi A4/A4 Avant.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose