www.car.cz
 

Octavie vozí sportovce a hosty právě probíhajících OH v Pekingu
     13.8.2008 12:17 - tisková zpráva


Automobilka Škoda je partnerem Českého olympijského výboru již od roku 1992. Letos se v rámci skupiny VW stala také oficiálním automobilovým partnerem XXIX. Olympijských her v Pekingu. Celkem 650 vozů Škoda Octavia (v čínské verzi Octavia Mingrui) je k dispozici organizačnímu výboru olympijských her na zajištění transferu pro sportovce a jejich doprovod.

Skupina Volkswagen připravila pro návštěvníky olympijských her pavilon nazvaný „Olympic Show Case“, který se nachází nedaleko „Ptačího hnízda“. Zde mohou návštěvníci více poznat současnost značky Škoda i její historii; například prostřednictvím vozu Škoda Popular „Monte Carlo“ nebo vozu ze současné produkce automobilky v Číně, Octavie Mingrui.

Po skončení olympijských her budou vozy Škoda Octavia sloužit také účastníkům paralympijských her, jejichž je Škoda Auto také oficiálním automobilovým partnerem.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   ME v driftech 2008 premiérově v Praze objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose