www.car.cz
 

FIA GT3 : MM Racing v sobotu vybojoval bronz na německém Nürburgringu !!
     17.8.2008 11:46 - tisková zpráva


Úspěch následoval i na německém Nürburgringu

Skvělým umístěním roudnických jezdců začal další podnik německého mistrovství ADAC GT Masters. Martin Matzke a Jiří Skula dokázali opět vybojovat umístění na bedně a řádně si užívali předávání poháru za třetí místo. Druhá posádka Lacko – Vojtěch také zajela velice pěkné šesté místo. Na startovním roštu bylo celkem 24 vozů. Dopolední kvalifikace dopadla pro posádku Matzke –Skula velmi dobře, protože zajeli šestý čas do sobotního startu a dvanáctý do startu nedělního.

Druhá posádka Lacko-Vojtěch měla v druhé části kvalifikace smůlu, protože došlo k poškození zavěšení předního kola, a tak nebyla druhá část dokončena. „S umístěním obou posádek jsem moc spokojen. Štěpán startoval z dvanáctého místa a dokázali s Adamem dojet šestí a Martin s Jirkou třetí, na což jsem velice hrdý,“ radoval se z umístění obou posádek šéf týmu Martin Matzke. Největším strašákem byl pro všechny déšť, ale předpovědi se nenaplnily a celý den kralovalo krásné polojasné počasí. To si pochvaloval i Jiří Skula, který jako jediný předpovědi nevěřil.

„Byl to super závod. Opět jsme vyhráli při střídání, kdy byla zastávka bezchybná a na vteřinu přesná. Martin zajel dobře kvalifikaci , což nám pomohlo na startu a já dovezl Corvettu pro další bronz,“ dodal Skula.

Nedělní závod začíná již v devět hodin ráno. První posádka Skula - Matzke startuje z dvanácté pozice a druhá Lacko-Vojtěch z pozice poslední, protože nebyla dokončena druhá část kvalifikace.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MM racing na Nurburgringu 2008, další bronz ve FIA GT3, foto týmu K. Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose