www.car.cz
 

Na Barumce také měření mezičasu pro jezdce
     22.8.2008 10:34 - tisková zpráva


Pořadatelé Barum rally Zlín připravili pro návštěvníky opět komentované bezpečnostní divácké zóny, které budou umístěny na rychlostních zkouškách Zádveřice a Komárov. V letošním roce mohou na zádveřické erzetě sledovat měření mezičasu zásluhou přehledného umístění mezičasu i jezdci.

Na rychlostní zkoušce 3, 7 Zádveřice bude v sobotu 23. srpna měřen v komentované divácké zóně na 4,26 km (v úseku nad Slušovicemi) mezičas i s pořadím v tomto mezičasu. „Mezičas bude zobrazen na digitálním panelu, na kterém budou zobrazené a čitelné časy nejen pro diváky, ale rovněž pro informaci jednotlivých soutěžních posádek. Fotobuňka mezičasu bude umístěna před pravou zatáčkou divácké zóny, zobrazovací panel bude na výjezdu z této zajímavé pasáže,“ uvedl Vít Hrudník, vedoucí měřeného mezičasu.

Během nedělního dne bude umístěna komentovaná bezpečnostní divácká zóna na rychlostní zkoušce 10, 13 Komárov v úvodní části na návsi v Pohořelicích. Průjezdy jednotlivých soutěžních vozů komentují Vladimír Dolejš a Karel Špaček.

V servisní zóně v Otrokovicích bude od čtvrtku do neděle na velké části
plochy volná internetová WiFi zóna pro všechny zájemce podobně jako v prostorách ředitelství rally umístěného v prostorách Baťova mrakodrapu ve Zlíně (21. budova).

PR


 
 
Fotogalerie:   LMS na Nurburgringu 2008 atd., foto Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose