www.car.cz
 

Česká premiéra VW Polo Super 2000 na tratích Barumky 2008
     23.8.2008 10:23 - tisková zpráva


Po čtvrté příčce na domácí Rally Ypres podruhé v sezoně zasáhne do bojů o mistrovské body seriálu IRC tým Belgian VW Club s posádkou Bernd Casier - Frédéric Miclotte (st. č. 21).

„Startovní listina je nabitá řadou kvalitních jezdců, očekávám vyrovnaný duel na špičce výsledkové lisitny,“ předpovídá před startem Bernd Casier.
„Naštěstí trať barumky pro nás není úplně nová, i když řada úseků se jede v opačném směru. Charakter trati je spíše užší, povrch hodně uskákaný. Není zde prostor pro žádnou jezdeckou chybu, neboť v blízkosti trati je množství stromů,“ říká na adresu trati belgický pilot.

Na Ypres Rally tým Reného Georgese otestoval novou převodovku, která vozu Volkswagen Polo Super 2000 zajistila vyšší maximální rychlost, což by mohlo být i klíčem k úspěchu na rychlejších tratích Barum rally.
„Každé auto prochází určitým vývojem, takže ani my nespíme. Ale nesmíte zapomenout, že polo patří k prvním speciálům této kategorie. Budu spokojen s umístěním do pátého místa,“ naznačuje Casier.

Pokud zlínský start dopadne zdárně, Bernd Casier by se měl zúčastnit i dalších dvou závodů IRC v Itálii a Švýcarsku.


ing. Tomáš PLACHÝ, tiskové středisko Barum Rally Zlín


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally Zlín 2008 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose