www.car.cz
 

Testování Buggyry se zpozdilo kvůli dodávce pneumatik, ale vše v pohodě
     29.8.2008 09:14 - tisková zpráva


Testování s časovým posunem

Vzhledem k mírnému zpoždění dodávky pneumatik se poslední testování týmu Buggyra International Racing System před domácím závodem v Mostě přesunulo na dnešní dopoledne. Ani tato drobná zádrhel však neubrala Davidu Vršeckému nic z jeho předstartovního optimismu.

"Prakticky jsme si prověřili, že všechno funguje podle předpokladů," potvrdil vedoucí muž průběžného pořadí šampionátu. "Byl jsem sice v mírném časovém presu, protože oba speciály odjíždí dnes do Mostu, takže jsem nesměl nic rozbít, ale tento svůj úkol jsem zvládl."

To, že vedle své Buggyry testoval zároveň vůz jednoho ze svých velkých konkurentů v boji o titul Markuse Boesigera bere David s nadhledem. "Mám Markuse rád, co bych pro něj neudělal. Shodli jsme se na tom, že nemá cenu, aby jezdil kvůli hodině testování do Česka. Uvidíme se zítra v Mostě."

Poslední večer před začátkem prodlouženého závodního víkendu hodlá David strávit stejně jako před každým jiným závodem u rodinného krbu. "Klasické večeře, podívám se na televizi, vyvenčím psa a půjdu spát. Ráno vyrazím v poklidu do Mostu. Volné tréninky už mě hodně dlouho nestresují."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí: ME RALLYCROSS Sosnová 2007 - Morten BERMINGRUD N - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose