www.car.cz
 

Karla Trojana uvidíme v Pačejově se Škodou Octavií WRC !!
     30.8.2008 18:46 - tisková zpráva


Trojan+Vodička+WRC = Pačejov Navzdory avizované neúčasti Karla Trojana v Pačejově se nakonec tým Korno Motorsport postaví na start se speciálem WRC.

I když původně Pačejov v kalendáři Karla Trojana absentoval, podařilo se i díky aktivitám jeho občasného spolujezdce Dana Vodičky obstarat prostředky na zapůjčení vozu a to speciálu WRC. Bude se jednat o Škodu Octavii WRC z dílen Profiko, Karla Trněného. Seznamovací test by měli oba borci absolvovat v předvečer závodu až na místě a jinak se budou s technikou, známou jim z let minulých, sžívat až na tratích rychlostních zkoušek. Naposledy jsme měli možnost vidět Karla Trojana s Danem Vodičkou a Škodou Octavií WRC právě v Pačejově v roce 2005.

Karel Trojan samozřejmě není v kokpitu WRC žádným nováčkem a jistě si mnozí z vás rádi připomenou jeho účinkování za volantem Toyoty Corolly WRC, Fordu Focus WRC anebo právě nasazované Škody Octavie WRC. Ani Dan Vodička není na místě spolujezdce ve voze WRC elévem a tak si asi oba hoši budou chtít nabízenou příležitost náležitě užít a těžit z toho budou hlavně fanoušci, přihlížející u tratí RZ. V loňském ročníku opanoval vůz Škoda Octavia WRC v rukou Karla Trněného první místo v cíli a tak se je opravdu na co těšit. Při letmém pohledu do výsledkové listiny letošních sprintů asi každému musí být jasné, že souboje o špici ani zdaleka nekončí a dvojice Trojan, Vodička samozřejmě pojede i na výsledek.

Danu Vodičkovi svezení s Karlem Trojanem v Pelhřimově natolik učarovalo, že dal dohromady myšlenku na další letošní svezení a to se odehraje právě v Pačejově 6.9.2008. „Příležitostný“ navigátor k tomu uvádí: „Poté, co jsem letos opět po roce usedl vedle Karla v ostrém závodě, rodil se mi v hlavě plán na další možnou spolupráci a také jsem zavzpomínal na Pačejov před třemi lety, kde jsme si s Karlem a Octavií WRC opravdu užili a bez ohledu na výsledek bavili diváky a v neposlední řadě také sami sebe.

Letos je však situace diametrálně odlišná a my budeme muset jet také na výsledek, neboť se tu stále ještě rýsuje možnost zisku vicemistrovského titulu pro Karla Trojana. Rozhodně to však neznamená, že bychom jeli jen na výsledek a tak si diváci jistě příjdou na své. Já osobně se na znovuusednutí do kokpitu vozu WRC moc těším a jsem si jistý, že to bude velký zážitek.“

Karel Trojan říká: „Zejména díky Danově aktivitám se můžeme zúčastnit závodu v Pačejově, kde jsem původně měl chybět. Připravujeme totiž naše auto na závod na Slovensku a následně nás s Petrem Řihákem čeká v rámci MMČR ještě Příbram. Z časového, ale i finančního hlediska bychom asi vše jen těžko zvládli a tak jsme původně s Pačejovem nepočítali. O to větší radost mám, že se opakuje historie z roku 2005 a my s Danem pojedeme s Octavií WRC. Předem si samozřejmě netroufám sázet na výsledek, ale asi bychom se nechtěli přetahovat s vozy třídy N4, ale spíš s WRC, případně S2000.

Z důvodu nedostatku financí nebudeme absolvovat žádný rozsáhlý test a auto si osaháme až v předvečer závodu a při závodě samotném. Samozřejmě, že budeme pamatovat na fanoušky, ale šou jako jsme předváděli v roce 2005 to rozhodně nebude, neboť letos jde ještě o celkové umístění a tehdy jsme v rámci sprintů absolvovali jen a pouze tento start.“

Celý tým Korno Motorasport s Karlem Trojanem a Danem Vodičkou se těší na diváckou podporu u tratí a posádka i zvolená technika slibují opravdu pěknou podívanou, takže neváhejte a přijďte nás podpořit.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally Zlín 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose