www.car.cz
 

Truckerský titul podle šéfa týmu Buggyra vyhraje ten lepší a rychlejší !
     3.9.2008 10:44 - tisková zpráva


Vyhraje lepší a rychlejší!

Přes pochopitelnou euforii, která zavládla po fantastickém víkendu týmu Buggyra International Racing System v Mostě, má top managament v jedné věci jasno – Evropský pohár tahačů 2008 končí až posledním kolem závěrečného pohárového závodu na okruhu v Jaramě!

"V Mostě jsme dosáhli výkon, který již nelze překonat, ale pouze vyrovnat! Všichni členové týmu mají proto právo na chvilkový stav euforie," uznal týmový manažer Jan Kalivoda. "Kromě bodů mám velkou radost z toho, že se nám podařilo předvést výkon z kategorie těch nej… před našimi klíčovými partnery a sponzory. Potvrdilo se, že Buggyra je jednoznačně nejlepším a nejrychlejším reklamním nosičem v evropském truckracingu."

Přestože technický ředitel týmu Mario Kress ještě včera prohlašoval, že neví, jak bude vypadat po triumfálních oslavách dnešní den, již dopoledne fungoval v roudnickém Buggyra Technology Centru. "Každý se vyrovnáváme s úspěchem po svém. Souhlasím s Honzou v tom, že se nám podařila velké věc. Máme skvěle rozjetý šampionát, ale nacházíme se teprve v jeho dvou třetinách. A jak říká Markus Bösiger, štěstěna v truckracingu umí být hodně nevyzpytatelná." Německý konstruktér v českých službách rozhodně nezastává názor, že o individuálním titulu pro Buggyru je rozhodnuto.

"Jak ukázala neděle, Markus udělá všechno pro to, aby titul obhájil. Říká se, že když se dva perou, směje se ten třetí," poukazuje na dosavadní suverenitu dvojice Vršecký – Bösiger. Podle jeho názoru ovšem s sebou tento stav přináší zároveň nemalou výhodu. "O titul bojují jezdci, kteří si váží jeden druhého a vědí, že z jejich případného neuváženého skutku může profitovat třetí strana. Jsem přesvědčen, že v tomto případě zvítězí zdravý rozum a loajalita k týmu nad osobními ambicemi a myšlenkovými zkraty."

A který z dvou jezdců Buggyry má podle Kalivody s Kressem největší šance na úspěch? "Ten lepší a rychlejší," zní diplomatická odpověď.

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Matador Czech Truck Prix Most 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose