www.car.cz
 

Importér poskytne českému státu vozy pro předsednictví EU
     5.9.2008 13:47 - tisková zpráva


Import VOLKSWAGEN Group poskytne českému státu vozy Volkswagen a Audi pro předsednictví EU

Praha, 4. září 2008 – Symbolickou jednu korunu zaplatí český stát za 48 automobilů značek Volkswagen a Audi, které budou sloužit vrcholným unijním představitelům, jež během první poloviny příštího roku navštíví Prahu v rámci českého předsednictví EU.

Smlouvu o zapůjčení 40 minibusů Volkswagen Multivan, čtyř limuzín Audi A8 a stejného počtu limuzín Volkswagen Phaeton podepsal včera v Praze s místopředsedou české vlády Alexandrem Vondrou generální ředitel společnosti Import VOLKSWAGEN Group (IVG) Rudolf Javurek.

„Import VOLKSWAGEN Group má se zajišťováním podobných služeb dlouholeté zkušenosti,“ uvedl při podpisu smlouvy Rudolf Javurek. „Značky Volkswagen a Audi se skvěle osvědčily např. v rámci pražského summitu NATO či později zasedání Mezinárodního měnového fondu a Skupiny Světové banky. Jsme si jistí, že i tentokrát odvedou vynikající práci a přispějí tak k vynikajícím výsledkům českého předsednictví EU.“

Vozy Volkswagen a Audi budou předány organizačnímu týmu předsednictví EU v průběhu listopadu. Řidiče poskytne policie ČR.

Import VOLKSWAGEN Group je největším dovozcem automobilů do České republiky. Ročně na českém trhu prodá více než 20 tisíc automobilů značek Volkswagen, Volkswagen Užitkové vozy, Audi a SEAT.

 



Popisek k foto:
Vicepremiér české vlády Alexandr Vondra a generální ředitel IVG Rudolf Javurek při podpisu smlouvy o zapůjčení 48 vozů Volkswagen a Audi pro české předsednictví EU.

Import VOLKSWAGEN Group
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma


www.ivg.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Kolize Octavií v Mostě při Truck Prix 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose