www.car.cz
 

V Brně zahajuje jubilejní 50. MSV 2008. Přímo u Výstaviště čekají řidiče dopravní komplikace
     15.9.2008 08:03 - tisková zpráva


UPOZORNĚNÍ PRO ŘIDIČE

Z důvodu výstavby okružní a mimoúrovňové křižovatky před 4. bránou bude v průběhu MSV změněna doprava v úseku ulic Poříčí a Bauerova. Pro příjezd ke 4. bráně bude třeba využít ulici Poříčí mezi Autosalonem Ros a hotelem Voroněž.

Vyznačení příjezdových a objízdných tras bude řádně označeno dopravními značkami.

Student Agency zřizuje pravidelnou linku Praha – brněnské výstaviště.

Student Agency, největší autobusový dopravce v České republice, zajistí ve spolupráci s Veletrhy Brno v době konání Mezinárodního strojírenského veletrhu obousměrné spojení mezi Prahou a brněnským výstavištěm.

Čtyři ranní spoje dopraví účastníky veletrhu z Prahy přímo k sedmé bráně výstaviště (zastávka MHD Riviera), stejný počet odpoledních spojů bude mít odjezd do Prahy ze stanoviště u Riviéry v bezprostředním sousedství veletržního areálu (zastávka MHD mezi 5. a 6. bránou). Nastavené časy příjezdů a odjezdů budou vyhodnoceny a na základě získaných zkušeností operativně upraveny.

Vedle Mezinárodního strojírenského veletrhu zařazuje Student Agency do své nabídky tyto pravidelné linky také v říjnových termínech veletrhů INVEX a Medical Fair Brno. Registrace jízdenek bude možná na internetových stránkách společnosti Student Agency (www.studentagency.cz), nebo prolinkem na tyto stránky z internetových stránek Veletrhů Brno (www.bvv.cz).

Klientům, kteří při registraci na Mezinárodní strojírenský veletrh předloží použitou jízdenku některého z uvedených spojů, bude poskytnuta zlevněná vstupenka ve výši Kč 150,-.

„Servisem až do domu“ tak Veletrhy Brno spoluprací se Student Agency rozšiřují svým klientům dosavadní výstavářský komfort také o nabídku odpovídajícího cestovního komfortu při návštěvě veletrhů na brněnském výstavišti.

BVV


 
 
Fotogalerie:   Paddock a Pit Lane při FIA GT Brno 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose