www.car.cz
 

Václav Pech jun. obhájil středoevropský titul a nyní pojede skoro doma
     18.9.2008 14:41 - tisková zpráva


O uplynulém víkendu se v okolí slovenských velehor a města Poprad uskutečnila 39. Aquacity Rally Tatry. Posádka Euro Oil teamu Václav Pech jun. a Petr Uhel přiváží ze slovenské Rally Tatry deset  bodů a tím obhájili mistrovský titul v takzvaném Mistrovství střední Evropy.

„V Tatrách se nám podařilo splnit cíl, který jsem si dali, a to obhájit titul mistrů střední Evropy. Radost nám ale trochu kazí havárie našeho kamaráda Karla Trojana, který na Slovensku vážně havaroval. Trochu nás zamrazilo, když jsme viděli na jakém místě a jakým způsobem k tomu došlo. Přejeme jemu a hlavně spolujezdci Petru Řihákovi brzké uzdravení a návrat na rychlostní zkoušky,“ komentuje Rally Tatry Václav Pech jun.

Před Euro Oil teamem je ale již další soutěž, kterou je Rally Příbram, zařazená do Mezinárodního mistrovství České republiky. „Rally Příbram se nám podařilo v posledních dvou letech vyhrát, a tak bychom rádi třetím vítězstvím získali vytoužený hattrick,“ říká Václav Pech jun.

Příbramská rallye startuje tento pátek v 16.00 hodin slavnostním startem na Příbramském náměstí a první posádka projede cílem na stejném místě v sobotu odpoledne.

Petr Eliáš

 

 

 

 

 

 PR

Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 17.9.2008
 

 


 
 
Fotogalerie:   Havarie KarlaTrojana na Rally Tatry 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose