www.car.cz
 

Tým BRT a jeho AUDI DTM se chystají na Podzimní cenu do Brna
     18.9.2008 14:44 - tisková zpráva


BRT míří na podzimní cenu Brna
 

Most 17.9. 2008

 

Okruhová sezóna roku 2008 se blíží ke svému vrcholu a Bohemia Racing Team se chystá na její předposlední podnik. Bude jím Podzimní Cena Brna, která se jede na Masarykově okruhu od 19. do 21. září. Po více, než měsíční pauze, zde chce tým bojovat o body v hodnocení českého mistrovství.

 

Tomáš Kostka už má jistý mistrovský titul ve sprintech, ale ve hře je ještě mistrovský titul ve vytrvalostních závodech a zejména titul v mistra republiky v celkovém hodnocení mezinárodního Mistrovství ČR. V Brně půjde o další body do hodnocení a udržení, nebo ještě lépe o potvrzení vedoucí pozice Tomáše Kostky.

 

Zatímco konkurenti v mezidobí testovali, v dílnách BRT se pilně pracovalo na technice, přeci jenom dost pošramocené po srpnových závodech v Mostě. „Mnoho komponent bylo nezbytné zcela vyměnit, na jednom z našich speciálů AUDI A4 DTM bylo fatálně poškozené zavěšení zadní nápravy, ale všechno jsme stihli včas,“ řekl manažer týmu Petr Najman. Připustil, že brněnský podnik je hodně důležitý, protože bude velice záležet na každém bodu.

 

„I když zatím v bodování šampionátu vedeme, je dost vyrovnané a tak víme, že musíme dokončit oba závody. Teoreticky by nám stačila dvě druhá místa, ale rozhodně budeme bojovat o maximální výsledek. Je taky otázka jak to pojede na novém brněnském povrchu. Rozhodně nás čeká spousta práce na geometrii podvozku, protože v Brně jsme po úpravě povrchu ještě nejeli,“ doplnil.

 

Do života týmu zasáhly také zdravotní problémy jednoho z pilotů. Milan Maděryč v posledních dnech prodělal operaci slepého střeva a je v rekonvalescenci. V žádném případě ale nepřipouští, že by v Brně nestartoval.

 

„Milan má sice ještě stehy, ale rozhodně chce jet. Uvidíme, jak bude snášet  vibrace a přetížení při prvních volných testech.  Do Brna každopádně odjíždíme s cílem co nejvyššího bodového zisku pro značku AUDI a tým BRT,“ dodal ještě Petr Najman.



 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Momenty z brněnského zápolení GT od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose