www.car.cz
 

KW: Premiérová Racing Show ve Vysokém Mýtě se blíží a jezdci se hlásí
     23.9.2008 18:39 - tisková zpráva


Seznam přihlášených jezdců na 1°Racing Show ve Vysokém Mýtě se plní. Tato akce se uskuteční 11. 10. na místním autodromu jako závěrečný podnik nejenom KW Berg-Trophy Regional West, ale i jako rozloučení se sezónou pro všechny kopcové a okruhové jezdce.

V současné době je přihlášeno na tento okruhový závod 58 jezdců z České republiky, Slovenska, Polska a USA a jsou mezi nimi velmi zvučná jména. Hlavním tahákem pro diváky bude zejména start dvou špičkových slovenských jezdců, Mistra Evropy v závodech do vrchu 2007 Petera Jureňu na voze Mitsubishi Lancer Evo IX a několikanásobného Mistra Slovenska Martina Koiše na voze Ford Focus.

Mezi další aspiranty na stupně vítězů bude určitě patřit Michal Novický s formulovým vozem Reynard Ninja, Zbyněk Passer na Caterhamu 260 CSR či Vladimír Doubek se sportovním prototypem Jema 630 GT. Každým dnem se očekávají přihlášky již jistého vítěze KW Berg-Trophy International Miloše Zmeškala na formulovém voze Dallara F3, Karla Mourala na Raltu F3 a dalších jezdců.

Kapacita startovního pole je omezena na počet 80 ! Veškeré informace o závodě, včetně přihlášky, naleznete na webových stránkách www.berg-trophy.cz. Součástí této akce bude i sraz tuningových automobilů a to v zadní části areálu.

Začátek této akce, stejně jako závody, bude v sobotu od 8,00 hodin.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Závody automobilů do vrchu "Laudon 2008". Foto: Milan Spurný - disty.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose