www.car.cz
 

Smolný víkend MM Racing na Sachsenringu pokračoval i v neděli
     23.9.2008 18:52 - tisková zpráva


Smolný víkend na Sachsenringu

Bohužel ani nedělní závod se roudnickému týmu nevydařil. První polovina závodu vypadala slibně.
Jiří Skula startoval z třinácté pozice a předával auto Martinovi Matzkemu na osmém místě. Mechanici bedlivě sledovali oblačnost a měli nachystané mokré pneumatiky, protože od rána střídavě pršelo, a tak hrozilo, že dojde na ,, mokrý závod.“ Pršet sice nezačalo, ale Martin Matzke po několika kolech musel odstoupit.

„Asi po třech kolech jsem začal mít problém na rovinkách, ale netušil jsem, co se děje. Po několika dalších kolech jsem ze závodu musel odstoupit, praskla nám poloosa. Je to smůla, ani jeden závod se nám nepodařilo dojet,“ posteskl si jezdec Martin Matzke. Během víkendu provázela celý tým smůla. Nepodařilo se zajet ani kvalifikaci a jeden technický problém střídal druhý.

„Určitě jsme šance měli, ale bohužel chybovali jezdci a zklamala i technika. Když se nedaří, tak se nedaří, a my jsme to za celý víkend nedokázali zlomit. Mrzí mě to, ale takový je tento sport. Čeká nás závod evropského mistrovství v Nogaru, tak se budeme snažit dosáhnout lepších výsledků,“ dodal šéf týmu Martin Matzke starší.

Předposlední závod evropského mistrovství se jede ve francouzském Nogaru již 4. října, poslední pak 5. prosince v Dubaji. Roudnický tým má reálnou šanci získat pohár za celou sezónu FIA GT3 2008.

PR


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2008 - neděle, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose