www.car.cz
 

Buggyra ve finále může hodně získat a málo ztratit. Titul je na dosah!!
     26.9.2008 13:21 - tisková zpráva


Zajíci se sčítají po honu!

K velmi neobvyklé situaci došlo v průběhu předposledního podniku letošního evropského poháru tahačů v Le Mans. Vedoucího jezdce průběžného pořadí šampionátu Davida Vršeckého totiž v depu zastavili Antonio Albacete a týmový manažer Equipo Cepsa Ivan Cruz s gratulacemi k zisku titulu!

"Musím říci, že mě to hodně překvapilo. Antonia považuji za vynikajícího jezdce a tým Cepsa má nezpochybnitelnou zásluhu na tom, že šel v posledních třech letech truckracing hodně nahoru. Na druhé straně ale Antonio možná přišel loni o titul právě po útoku na mě," komentoval gratulace jinak příjemně překvapený Vršecký.

Zároveň se nedomnívá, že by toto gesto ze strany dosavadního největšího konkurenta Buggyry mělo za cíl snahu o narušení psychické rovnováhy jediného Vršeckého konkurenta v boji o titul Markuse Bösigera.

"Rozhodit psychicky Markuse je absolutně nemožné. Kromě toho je Antonio po Le Mans prakticky mimo hru o zisk třetího titulu, Ani teoreticky tak nemůže platit, že když se dva perou, třetí se směje," řekl David v reakci na možná spekulace.

Uznání ze strany dvojnásobného mistra Evropy z let 2005-2006 Vršeckého rozhodně těší, jakékoli gratulace jsou však podle jeho názoru zcela předčasné."Náskok osmnácti bodů vypadá na papíře velmi hezky, Markus ale není jezdec, který by vzdal cokoli předčasně," prohlásil David s tím, že ve Španělsku se bude jeho rival zřejmě těšit z drobné psychické výhody. "Má na Antonia náskok 42 bodů a druhé místo na dosah.

Poprvé, co je v Buggyře se nachází v situaci, kdy může hodně získat a málo ztratit. Zajíce budeme sčítat až po honu."

Všechno nejlepší milý Mario!

V těchto dnech oslavil narozeniny jeden ze spolutvůrců úspěchů týmu Buggyra Mario Kress. Do týmu přišel v polovině roku 2000 na post technického ředitele týmu. Během let 2001 – 2008 měl velkou zásluhu na dnes již šesti titulech (čtyři individuální + dva týmové), které s Buggyrou vybojovali Gerd Körber, Markus Bösiger a David Vršecký.

V době jeho působení u značky Buggyra zvítězili jezdci Koerber, Vršecký, Albacete, Faure, Bösiger) v celkem 50 pohárových závodech. Mario Kress je v kolektivu oblíben pro svou přátelskou povahu, pracovitost, píli a ochotu vždy pomoci slabším jedincům! Hodně štěstí, zdraví a úspěchů do dalšího života přejí všichni ti, pro které je Mario neocenitelným rádcem a přítelem ve chvílích nejtěžších!

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Vítězné sobotní double Buggyry v Mostě 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose