www.car.cz
 

Václav Janík na kopci v Červené Vodě obsadil celkové čtvrté místo skupiny E1.
     30.9.2008 21:41 - tisková zpráva


O uplynulém víkendu se uskutečnil poslední závod domácího šampionátu v závodech automobilů do vrchu, kde místem konání se stala Červená Voda. Na této 4350 metrů dlouhé a velice rychlé trati se jel teprve druhý ročník Mezinárodního Mistrovství ČR.

V závodech, které se konaly po oba víkendové dny, byl team Nutrend racing zastoupen hned třemi vozy. V tradičně nejsilněji zastoupené skupině E1 startoval s vozem BMW E46 Václav Janík a ve skupině A, s vozy BMW M3, Lukáš Kresta a Jan Kobrle.

Během sobotního tréninku Lukáš Kresta se svým vozem lehce havaroval. K samotnému závodu však jezdec nastoupil již bez problémů a výsledkem bylo čtvrté místo ve skupině A. Třetí místo v této skupině obsadil Jan Kobrle, který, stejně jako Lukáš Kresta, zde startoval premiérově. Václav Janík obsadil celkové čtvrté místo skupiny E1.

V nedělním závodě dojel Václav Janík o příčku lépe, tedy na třetím místě ve skupině E1. Ve skupině A obsadil Jan Kobrle, shodně jako v sobotu, třetí místo a Lukáš Kresta vyjel konečné místo páté.

V sobotu 11.října v Ostravě na Místecké ulici pod názvem Setkání mistrů, proběhne závěr letošní vrchařské sezony. Tohoto exhibičního závodu v centru města se zúčastní i team Nutrend racing s vozy BMW E46, Mitsubishi Lancer a BMW M3.

PR


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2008 a rekordní jízda s Lolou, foto Martin Straka BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose