www.car.cz
 

Jiří Mičánek chce na německém Hockenheimu navázat na letošní sbírku tří vítězství
     2.10.2008 22:01 - tisková zpráva


Navázat na letošní sbírku tří vítězství v Porsche Super Sports Cup se pokusí tuto sobotu a nedělní v závěrečných dvou finálových závodech tohoto seriálu brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek. Na startu se představí s verzí vozu Porsche RSR. V týmu se představí nově ruský jezdec Kiril Černov za volantem automobilu ze seriálu Porsche Carrera Cup.

Mičánek po dva dny v tomto týdnu ještě na Hockenheimu testoval, přesto jej nečeká snadná cesta za obhajobou posledních dvou vítězství, která dosáhl na Lausitzringu. Předtím ještě v srpnu vyhrál jeden závod na okruhu ve Spa.

"Mám zprávy, že se soupeři na mě chystají. Na startu se sejde tentokrát hodně kvalitní konkurence. Závody na Hockenheimu jsou pro startující velkým tahákem. O účast ve finálovém závodě byl takový zájem, že už vzhledem k propustnosti trati nejsou volná místa," řekl Jiří Mičánek.

Na Hockenheimu také 26. září Mičánek ukončí letošní sezonu startem v posledním závodě mnohem silnějšího Porsche Carrera Cupu. Předtím si hned příští pondělí a úterý ještě odskočí na testy do francouzského Dijonu.

jiPo


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2008 - OCup objektivem Jirky Mlse

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose