www.car.cz
 

Premiérové Autoslide 2009 v Pardubicích hlásí již šest mistrů !!
     3.10.2008 22:22 - tisková zpráva


Už šest letošních mistrů pojede na Autoslide

Šampionát mistrovství Evropy a mistrovstí České republiky i Zóny střední Evropy ještě není u konce a my tu máme vítěze divizi, kteří jsou přihlášení na Autoslide. Pardubice v sobotu 10.1.2009 přítáhnou několik mistrů tohoto roku.

Jména přihlášených slibují skutečně kvalitní závody, i když je víc než 3 měsíce do akce. V divizi 4x4 je to Václav Fejfar - 2. vicemistr České republiky rok 2008 v autokrosu, v divizi 4x2 je mistrů z tohto roku mnohem víc.

Mistr Evropy v rallycrossu divize 2 – Tom Kotek, Mistr zóny středný Evropy a Mistr České republiky v rallycrossu divize 2 – Roman Častoral, Mistr České republiky v autokrosu divize 6 – Tomáš Jánoš, Mistr České republiky v rallycrossu divize 5 – Tomáš Hurt, Mistr České republiky v rallycrossu divize 6 – Jan Skála a Miroslav Pospíchal - Mistr Slovenské republiky a Mistr zóny středný Evropy v autokrosu D1.

V predběžní startovní listině Autoslide Pardubice, který se uskuteční 10. ledna 2009 jsou skvělé jména, jistě se budeme mít na co těšit...

Víc ve startovní listině na www.autoslide.cz  

 

PR


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2008, neděle objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose