www.car.cz
 

Limuzíny Audi A8 pro jednání evropských ministrů
     3.10.2008 22:27 - tisková zpráva


Značka Audi poskytla deset prestižních limuzín Audi A8 pro potřeby Mezinárodní konference k problematice státních hmotných rezerv, která proběhla ve dnech 30. září až 2.října v Praze. Jednání se zúčastnili kromě zástupců EU a státní správy hostitelské země i ministři a vysocí státní představitelé z USA, Ukrajiny, Kazachstánu a dalších.

„Značka Audi účastí na této významné konferenci potvrzuje svoji dlouhodobou pozici lídra prémiového segmentu, který se aktivně zapojuje do významných společenských, politických a kulturních akcí,“ říká Petr Neústupný, vedoucí divize Audi společnosti Import VOLKSWAGEN Group. K nejdůležitějším akcím Audi v minulosti patřila role oficiálního přepravce při pražském Výročním zasedání Mezinárodního měnového fondu a Skupiny Světové banky nebo při summitu NATO v Praze. V posledních letech pak Audi jako oficiální přepravce ještě zvýrazňuje lesk Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Audi A8 svým dynamickým designem a řadou inovací dokazuje nejvyšší kompetenci firmy Audi v luxusní třídě. Náskok díky technice charakterizuje nejen plně hliníková karoserie, ale i sériově dodávané adaptivní pneumatické pérování a vyspělé multimediální rozhraní MMI, které umožňuje být výkonným „elektronickým mozkem" vozu, zároveň je však snadno a příjemně ovladatelné a spolehlivé. Výborné postavení Audi A8 na českém trhu potvrzují registrace nově přihlášených Audi A8, které stouply za prvních osm měsíců ve srovnání se stejným obdobím loňského roku o 30,07 %.


Import Volkswagen Group, s. r. o., Divize Audi/Public Relations, 


Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz, fotografie na www.audi-mediaservices.com.



Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už dvanáct let nepřetržitě rostou, v roce 2007 automobilka Audi prodala 964 151 vozů, což představuje meziroční nárůst o 6,5 % oproti předcházejícímu roku.

Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 13 let po sobě – vloni se pro vozy Audi v ČR rozhodlo 3340 zákazníků, což oproti 2804 vozům prodaným v roce 2006 představuje nárůst 19,1%. Audi je tak opět neúspěšnější prémiovou značkou na českém trhu.

 

PR

 


 
 
Fotogalerie:   Novinky značky AUDI na Pařížský autosalon 2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose