www.car.cz
 

Konec zlaté truckové mise Davida Vršeckého se pomalu blíží! Nogaro - kvalifikace
     5.10.2008 15:43 - tisková zpráva


Konec zlaté truckové mise Davida Vršeckého se pomalu blíží! V kvalifikačním závodě dojel český trucker na druhém místě před Markusem Bösigerem. K tomu, aby se David a spolu s ním všichni fanoušci českého truckracingu radovali po dvanácti letech ze zisku plnohodnotného titulu stačí Davidovi v pohárovém závodě zisk tří bodů.

Markus musí bezpodmínečně vyhrát a spoléhat na případné Davidovy technické problémy!

Start kvalifikačního závodu pojal David startující z pole position navýsost takticky, když před sebe pustil hned v první zatáčce domácího Albaceteho. "Měl jsem jasný příkaz vyvarovat se sebemenšího kontaktu. Antonio to pochopitelně jako zkušený závodník věděl a šel do toho hodně razantně," vysvětloval David, který si po zbytek závodu hlídal Markuse Bösigera.

"Albacete tušil, že se nepustím do žádné větší akce a podle toho jel. Ke konci jsem ho mohl předjet, příkazy z depa ovšem zněly jasně." V pohárovém závodě hodlá David uplatnit stejnou taktiku. "Rád bych sice vyhrál, zisk titulu má ale pochopitelně přednost. Někdy příště."

Markus Bösiger dojel v poklidu třetí. "Nemělo cenu se nikam hnát. David jel takticky velmi dobře a neriskoval. Ostatně, k titulu jsem mu gratuloval již včera."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   České Buggyry úspěšné i v Zolderu 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose