www.car.cz
 

Markus Bösiger neobhájil, ale je celkem spokojen
     8.10.2008 21:27 - tisková zpráva


Markus zklamání necítí!

Přestože Markus Bösiger neobhájil svůj loňský titul mistra Evropy , nelze v jeho případě v žádném případě hovořit o zklamání. A to i přes skutečnost, že poslední den šampionátu prožil víceméně v roli statisty čekajícího na Vršeckého jezdeckou chybu, či na případné technické problémy!

"Pokud někdo vybojuje v devíti závodech přes 400 bodů, není co řešit. David byl letos jednoznačně nejlepší a titul je zcela nepochybně ve správných rukách," řekl Markus po vyhlašování vítězů, při kterých vedle trofeje za druhé místo v individuálním šampionátu převzal s Davidem a technickým ředitelem Mario Mario Kressem Pohár konstruktérů. "Ostatně to, jak velkým je závodníkem prokázal David v neděli. Antonio byl podle mého názoru v některých pasážích zejména pohárového závodu pomalejší. David ale dokázal udržet jezdecké srdce v té nejlepší tepové frekvenci a neriskoval sebemenší kolizi."

Truckový chleba se podle Markuse lámal v závěru první poloviny šampionátu, jmenovitě na okruzích v Nogaru a na Nurburgringu. "Ve Francii jsem odstoupil z prvního místa pár kol před koncem. Jak později vyšlo najevo, stalo se tak kvůli banální závadě. Na Nürburgringu jsem dostal dle mého názoru zcela nesmyslnou penalizaci za nepovolenou rychlost při nájezdu na start. Nikdo přede mnou a po mně se s ničím podobným nesetkal.

David získal více než dvacetibodový náskok, který se mi nepodařilo stáhnout. Pokud vím, tak druhou polovinu šampionátu jsem vyhrál o bod," komentoval Markus skončený šampionát s tím, že jeho slova nelze rozhodně považovat za výraz jakési přehnané lítosti. "Dost dlouho se pohybuji v byznysu, abych věděl, že existují i důležitější věci, než je závodění.

Kromě toho jsem v Buggyře prožil nesporně nejkrásnější a nejúspěšnější dva roky své truckové kariéry, za což bych chtěl všem poděkovat."

 

PR

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra má opět titul, finálová Jarama 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose