www.car.cz
 

Závěrečné Setkání mistrů 2008 v Ostravě. Nutrend racing v silné sestavě
     13.10.2008 12:13 - tisková zpráva


Na Setkání mistrů 2008 v Ostravě nechyběl ani Nutrend racing, ale akci překazila nehoda

V sobotu 11. října 2008 na Místecké ulici v Ostravě, proběhl poslední podnik domácího šampionátu v závodech automobilů do vrchu, pod názvem Setkání mistrů 2008. Tohoto II. ročníku volného závodu, který byl pořádán k oficiálnímu ukončení Mezinárodního mistrovství ČR, a který byl věnován památce tragicky zesnulého závodníka Miroslava Fajkuse, se účastnil také náš závodní team Nutrend racing.

Zastoupení na tomto exhibičním závodu bylo hned čtyřnásobné – s vozem Mitsubishi Lancer startoval Václav Janík, s vozy BMW M3 pak Jan Kobrle jun. a Lukáš Kresta a v neposlední řadě team prezentoval Richard Meixner na voze BMW 320 JSP.

Počasí této akci vcelku přálo. Bohužel již během první závodní jízdy se stala vážná nehoda, kdy jeden z jezdců najel v plné rychlosti svým závodním vozem přímo mezi diváky. Po této události, která měla tragické následky, byl celý závod ukončen.

Na sobotní večer bylo, v hotelu Brioni na Stodolní ulici, plánované slavnostní vyhlášení výsledků šampionátu Mezinárodního mistrovství v závodech automobilů do vrchu, při kterém si měl team Buggyra International Racing převzít ocenění za třetí místo v poháru teamů, za který v letošní závodní sezoně startovali jezdci – Václav Janík, Lukáš Kresta, David Grézl, Jan Kobrle a Karel Hubáček.

Tato akce však byla také v důsledku havárie zrušena.

Ve středu 15. října 2008 proběhne ve Šternberku slavnostní otevření nové sportovní haly místního Gymnásia. Při této příležitosti, zde bude vystaven jeden z našich závodních vozů.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Závody do vrchu Mikulov-Moldava, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose