www.car.cz
 

Ve Vysokém Mýtě se dařilo Filipovi Zelenskému
     15.10.2008 13:24 - tisková zpráva


Pro Igol Berg-Trophy Team skončila sezóna tento víkend na autodromu ve Vysokém Mýtě při 1°Racing Show. Před zraky mnoha set diváků se nejvíce dařilo Filipu Zelenskému, který při posledním startu se svým vozem Suzuki Swift Kit Car obsadil druhé místo ve třídě E1-1400 a výborné sedmé místo v absolutním pořadí.

 

Jediným přemožitelem byl Radim Mach, který se špičkově připraveným vozem stejné značky vyhrál o 5, 7 sekundy. V té samé třídě jel i Stanislav Firtl jr., který poprvé vodil vůz Škoda Felicia Pick-Up. S handicapem „mokrých“ pneu obsadil sedmé místo, ale jízdu co jízdu se stále zlepšoval. Další členové týmu se tohoto závodu již nezúčastnili.

 

Minulý týden ukončil celý tým i působení v KW Berg-Trophy International a to „domácím“ závodem v Násedlovicích. Ve třídě E1-1400 opět kraloval Filip Zelenský, který se prosadil i v absolutním pořadí a to dvěma devátými místy. Po zásluze obsadil i první místo v celkovém hodnocení této třídy za rok 2008.

 

Stanislav Firtl jr. ve třídě S-2000 při svém posledním startu s vozem Renault Clio Sport měl výborné sobotní tréninkové časy, kdy s přehledem vedl nejenom svou třídu, ale i skupinu S! Při dlouhém čekání na svoji jízdu v prostoru startu se na „studených“ pneu ocitl mimo trať a lehce poškodil závodní vůz.

 

Poté již v jízdách nepokračoval, tudíž již nezasáhl do bojů o celkové pořadí třídy za rok 2008. Nakonec obsadil velmi slušné třetí místo a v Pneu Plus Juniorské trofeji místo druhé.

 

Veškeré informace o tomto týmu naleznete na webových stránkách www.bergtrophyteam.eu.

 

PR

 

link na Highlights ze závodů ve Vysokém Mýtě v rámci KW Berg-Trophy.  


 
 
Fotogalerie:   Závody do vrchu Mikulov-Moldava, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose