www.car.cz
 

Na Autosalónu v Paříži se představila omlazená Octavia
     18.10.2008 10:37 - tisková zpráva


Na autosalonu v Paříži, patřícímu spolu s jarní Ženevou ke dvěma nejprestižnějším evropským motoristickým přehlídkám, představila Škoda Auto omlazenou Octavii.

S odstupem půl roku od Ženevy se mohli v těchto dnech  motorističtí novináři i automobiloví příznivci seznámit ve francouzské metropoli s téměř stovkou novinek, i prakticky kompletním přehledem současné sériové produkce všech významných evropských a světových automobilek. Brány výstaviště na Porte de Versailles se za posledními návštěvníky definitivně uzavřou v neděli 19. října. 

K novinkám, které si v Paříži odbývaly svoji světovou premiéru, patřila i faceliftovaná Škoda Octavia. A nevedla si rozhodně špatně. Svědčil o tom jak zájem novinářů a odborníků na koncernovém večeru v předvečer zahájení autosalonu a při tiskových dnech, tak i zájem návštěvníků autosalonu ve dnech určených nejširší veřejnosti.

PR

foto z Paříže zde

 


 
 
Fotogalerie:   Autoshow Praha 2008 a premiéra nové Octávie, foto Karel Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose