www.car.cz
 

Podepsáno : Motocyklová GP v Brně se bude jezdit do roku 2013 !!
     28.10.2008 22:39 - tisková zpráva


Motocyklová Grand Prix v Brně až do roku 2013


Brno – Motoristický svátek každoročně pořádaný na Masarykově okruhu v Brně bude mít pokračování minimálně do roku 2013. Představitelé společnosti Automotodrom Brno dnes podepsali smlouvu o pořádání Grand Prix silničních motocyklů na brněnském okruhu na dalších pět let.

Konání Grand Prix v Brně do roku 2013 svými podpisy stvrdili jak představitel promotéra tohoto závodu, španělské společnosti Dorna Sports, pan Carmelo Ezpeleta, tak i výkonná ředitelka akciové společnosti Automotodrom Brno, Ivana Ulmanová za pořadatele závodu. Smlouva o pořádání Grand Prix České republiky – Mistrovství světa silničních motocyklů na Masarykově okruhu má platnost do roku 2013 s možností dalšího prodloužení.

„Jsme velice potěšeni zájmem společnosti Dorna o pořádání Grand Prix v Brně. Každý rok děláme maximum pro to, abychom vyhověli veškerým nárokům promotéra i jezdců a týmů. Prodloužení smlouvy bereme jako odměnu za naši tvrdou práci. Zároveň je to poděkování všem návštěvníkům, kteří do Brna na Grand Prix jezdí a dělají z ní nejnavštěvovanější podnik MotoGP,“ komentovala podpis smlouvy výkonná ředitelka brněnského Automotodromu Ivana Ulmanová.

„Musím také vyzdvihnout velké úsilí všech zaměstnanců Automotodromu Brno a.s., dále potom společností, které zajišťují servis Grand Prix, velké poděkování patří policejním složkám, bez kterých bychom si pořádání tohoto největšího sportovního podniku v České republice nedovedli představit,“ dodala Ulmanová.

Fanoušci motoristického sportu si již teď mohou ve svých diářích zatrhnout termín Cardion ab Grand Prix České republiky 2009, který připadl na neděli 16. srpna 2009. Vstupenky na brněnský podnik Mistrovství světa silničních motocyklů jsou již v prodeji. Víkendový lístek na přehlídku toho nejlepšího, co motoristický sport nabízí, je nyní možné koupit za pouhých 990,-Kč.

Více informací na www.brno-circuit.com 

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 a totálně sešrotované AUDI DTM, foto R. Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose