www.car.cz
 

Ondra Ježek zakončí sezónu na novém okruhu v portugalském Portimau
     28.10.2008 22:42 - tisková zpráva


Portugalsko – Portimao
2. listopadu 2008
Délka trati: 4.658 m
FINÁLE BUDE PREMIÉROU

"Poslední zvonění" letošní sezóny absolvuje Ondra Ježek o nadcházejícím víkendu až na nejzápadnějším cípu evropského kontinentu v portugalském Portimau. Na zbrusu novém 4 658m dlouhém okruhu Algarve Motor Park se zúčastní posledního letošního závodu světového poháru FIM Superstock 1000.

Tento závod bude kromě další cenné zkušenosti také důležitým milníkem v další Ondrově jezdecké kariéře. Posadí se totiž do sedla Hondy CBR1000RR týmu MS Racing a bude v tomto závodě týmovým kolegou Matěje Smrže a Barryho Burrella. Vše je předzvěstí další vzájemné spolupráce. Ondra by měl za MS Racing tým startovat v příští sezóně a absolvovat tedy kompletní seriál FIM Cup Superstock 1000, který je neoficiálním mistrovstvím světa jezdců do 24 let .

Ondra měl nedávno možnost si na brněnském okruhu Hondu vyzkoušet při neoficiálních testech. Dosažený čas je příslibem, že si s tímto motocyklem porozumí. Na okruhu v portugalském letovisku Algarve budou šance všech jezdců vyrovnané. Ondra je odhodlaný poprat se na závěr letošního roku o solidní výsledek.


www.erinac.com

PR



 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 a jeho zákulisí objektivem R. Holuba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose