www.car.cz
 

Nissan 370Z můžete okusit ještě předtím, než se objeví v autosalónech
     29.10.2008 21:31 - tisková zpráva


ABSOLUTNÍ NOVINKA ROKU 2009 NISSAN Z® SI ODBUDE SVOU PREMIÉRU V NEED FOR SPEED UNDERCOVER OD EA

Usedněte za volant zbrusu nového Nissan 370Z dva měsíce předtím, než se objeví v autosalónech

Společnosti EA a Nissan zařadily nejvyšší rychlost! Série Need for Speed pokračuje v tradici prezentace těch nejlepších vozů. Studio Electronic Arts Black Box a Nissan dnes představili netrpělivě očekávanou novinku pro rok 2009 Nissan 370Z. Je to poprvé, kdy se výrobce automobilů spojil s producentem videoher u příležitosti světové premiéry svého vozu.

Nissan Z® bude exkluzivní součástí nejžhavějšího závodního titulu letošní předvánoční nabídky Need for Speed™ Undercover, který vyjde v Severní Americe a Evropě 18., resp. 21. listopadu.

„V posledních 15 letech přispěla série Need for Speed ke zformování moderní automobilové kultury překlenutím prostoru mezi hráči a těmi nejžhavějšími auty na světě. Z tohoto pohledu jsme nadšeni z partnerství s jednou z nejsilnějších automobilových značek za účelem představení zbrusu nového Nissanu Z®“ uvedl Keith Munro, viceprezident Electronic Arts pro marketing.

„Need for Speed je o stylu, bleskové akci a výkonu. Tento vůz je bez pochyb tím pravým strojem pro fanoušky Need for Speed. Jízdu ve zbrusu novém 370Z si budou moci vyzkoušet ve hře již v listopadu, ještě před jeho oficiálním uvedením na trh.“

„Klíčovou roli v poskytnutí značky Nissan vášnivé a jedinečné skupině spotřebitelů sehrály naše vztahy s EA,“ řekl Christian Meunier, viceprezident Nissanu pro marketing. „Zahájením prezentace nového Nissanu Z® prostřednictvím Need for Speed Undercover rovněž načerpáme atmosféru a energii, jakou intenzivně prožívají hráči her EA. Společně s EA se nám podařilo 370Z věrně zapracovat do celkového herního systému smysluplným, víceúčelovým a seriózním způsobem.“

Tvůrci Need for Speed Undercover úzce spolupracovali s designéry Nissanu, aby co nejpřesněji vystihli celkový vzhled, dojem a výkon nového Nissanu Z® s jeho charakteristickými předními a zadními světly ve tvaru bumerangu a vylepšeným pohonem. Od úvodních okamžiků hry budou hráči vrženi doprostřed akce, kde se za volantem 370Z mohou ihned začít prohánět v plné rychlosti hustým městským provozem.

Zbrusu nový Nissan 370Z 2009 je nejnovějším evolučním článkem legendárního Nissanu Z®, jenž vychází z nejvýraznějších předností svého předchůdce. Ideálním způsobem v sobě kombinuje hlavní vlastnosti skvělého sportovního vozu – výkon, styl a hodnotu. Nissan Z 2009 je prvním kompletním redesignem Nissanu Z® od jeho znovuuvedení na trh v roce 2003.

Nový Nissan 370Z Coupé 2009 bude poprvé představen veřejnosti 19. listopadu na Los Angeles Auto Show a v nabídce prodejců se objeví na začátku roku 2009.

Need for Speed Undercover zavede hráče zpět ke kořenům celé série a opět přinese zběsilé honičky s policií a spektakulární dálniční bitvy. Vtáhne je do světa sázek a akce ve vysoké rychlosti za volanty nejrychlejších aut světa. Motorem akčních prvků hry je zbrusu nový engine. Hra probíhá v rámci dramatického příběhu, odehrávajícího se prostřednictvím skvělých živých akčních sekvencí ve stylu hollywoodských akčních filmů.

Titul Need for Speed Undercover vyvinulo studio Black Box se sídlem v kanadském Vancouveru. Vyjde ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360™, počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 a Wii™ a dále pro počítačový zábavní systém PlayStation®2, Nintendo DS™, přenosný zábavní systém PSP® (PlayStation® Portable), PC a mobilní telefony. Další informace naleznete na www.needforspeed.com, www.needforspeed.com/undercover


Ukázky ze hry můžete stáhnout na www.electronicarts.cz.


O Electronic Arts
Společnost Electronic Arts Inc. (EA), se sídlem v kalifornském Redwood City, je předním světovým výrobcem interaktivně-zábavního softwaru. Od svého vzniku v roce 1982, celosvětově vyvíjí, publikuje a distribuuje interaktivní software pro videoherní systémy, osobní počítače, mobilní zařízení a internet. Na trh dodává své produkty pod čtyřmi značkami: EA SPORTS™, EA™, EA SPORTS Freestyle™ a POGO™. Ve fiskálním roce 2008 ohlásila společnost EA tržby GAAP ve výši $3,67 miliardy a vydala 27 titulů, jichž se prodal více než milión kopií. Domovskou a online herní stránkou EA je www.electronicarts.cz.

Electronic Arts, EA, EA SPORTS, EA SPORTS Freestyle, POGO a Need for Speed jsou ochrannými nebo registrovanými ochrannými známkami Electronic Arts Inc. ve Spojených státech amerických a/nebo dalších zemích. „PlayStation”, „PLAYSTATION” a „PSP” jsou registrovanými ochrannými známkami Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox a Xbox 360 jsou ochrannými známkami skupiny společností Microsoft. Wii a Nintendo DS jsou ochrannými známkami Nintendo. Všechny ostatní známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

O Nissan Severní Amerika
Aktivity společnosti Nissan v Severní Americe zahrnují vývoj automobilů, financování pro spotřebitele a firmy, prodej a marketing, distribuci a výrobu vozů. Nissan striktně plní své závazky vůči zlepšování životního prostředí v rámci Nissan Green Program 2010, jehož prioritami jsou redukce emisí CO2, snižování obsahu dalších emisí a zvyšování objemu recyklace. Další informace o společnosti Nissan Severní Amerika a kompletní řadě vozů značky Nissan a Infiniti naleznete online na www.NissanUSA.com a www.infiniti.com.

EA, logo EA a Need for Speed jsou ochrannými nebo registrovanými ochrannými známkami Electronic Arts Inc. ve Spojených státech amerických a/nebo dalších zemích. Všechna práva vyhrazena. „Nissan“ a názvy, loga, znaky a designy produktů NISSAN jsou ochrannými známkami a/nebo duševním vlastnictvím NISSAN MOTOR CO., LTD. a použity v rámci licence, udělené společnosti Electronic Arts Inc. Všechny ostatní známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose