www.car.cz
 

David Vršecký po besedě vozil starostu Roudnice ve Ferrari F 430
     30.10.2008 23:01 - tisková zpráva


Vršeckého přijetí na radnici!

V pondělí proběhlo v prostorách radnice v Roudnici nad Labem slavnostní setkání starosty města Zdeňka Kubínka a členů nejúspěšnějšího evropského týmu v závodech tahačů Buggyra International Racing System v čele s mistrem starého kontinentu Davidem Vršeckým.

Nový vládce truckové Evropy, který vrátil titul do Roudnice po dlouhých dvanácti letech a navázal tak na odkaz svého objevitele Martina Koloce obdržel z rukou starosty pamětní list za vynikající reprezentaci města. Po besedě pak svezl David starostu svým Ferrari F 430 Spider.

"Pochopitelně, že jsem jel s panem starostou velmi opatrně a podle předpisů. Přece jen představuje v Roudnici zákon," prozradil David. "Z ocenění svého i celého týmu mám jako Roudničák pochopitelně radost. Budu dělat všechno pro to, aby se nejednalo ani zdaleka o ocenění poslední."

Vedle pamětního listu čekalo na Davida na roudnické radnici ještě jedno překvapení. Tím byl seznam občanů města, kteří vybojovali světové či evropské tituly. "Až do pondělka jsem si zakládal na tom, že jsem jediným členem rodiny, který vybojoval evropský titul. Zjistil jsem ale, že před kolika desetiletími se bratr mého dědy stal mistrem Evropy ve veslování. Chci se stát v tomto ohledu rodinným lídrem, takže budu muset přidat."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra má opět titul, finálová Jarama 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose