www.car.cz
 

Roman Kresta se na Setkání mistrů v Sosnové chce pěkně rozloučit
     6.11.2008 22:27 - tisková zpráva


Roman Kresta věnuje Setkání mistrů v Sosnové

Rozloučit se s fanoušky a partnery a všem předvést pořádnou závodnickou show, takový má Roman Kresta plán pro sobotní Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy. Na tamním autodromu se představí s Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen Charouz Racing Systemu. Jde o vůz, s nímž Roman a jeho navigátor Petr Gross letos úspěšně absolvovali většinu soutěží a zároveň s ním dosáhli na titul mezinárodních šampionů České republiky.

Informace a harmonogram Setkání mistrů dole.

Roman Kresta: „Sosnovské Setkání mistrů, to je zkrátka klasika na závěr sezony. Jezdit začneme už v pátek. Na navigátorské sedačce se vystřídají naši partneři, kterým i tímto způsobem poděkujeme za jejich podporu v letošní sezoně. Sobota bude samozřejmě patřit fanouškům. V Setkání mistrů se sice závodí, ale jde hlavně o show pro diváky.

Doufám, že se budou dobře bavit i při průjezdech našeho Mitsubishi Lancer Evo IX.“
www.romankresta.com

Charouz Racing System (www.racing.charouz.cz), úpravce vozů Romana Kresty a Václava Pecha, je výhradním zástupcem společností Mitsubishi Motors a Ralliart pro ČR (www.ralliart.cz).

 

PR

Časový harmonogram:

trénink- 8.15 - 9.15
rozjížďky- od 9.30
finálové jízdy - od 13.30

Ceny vstupenek:

STÁNÍ
cena: 100 Kč

NEKRYTÉ TRIBUNY G1, G2, G3
cena: 200 Kč

NEKRYTÁ TRIBUNA D
cena: 200 Kč

KRYTÁ TRIBUNA – sektor B, C
cena: 350 Kč

PARKOVNÉ: 30 Kč


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 a totálně sešrotované AUDI DTM, foto R. Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose