www.car.cz
 

BAJA SLOVAKIA 2008 po první sobotní zmoklé etapě
     8.11.2008 22:55 - Pavel Jelínek


6.ORC BAJA SLOVAKIA už má za sebou  první,  tu kratší etapu. Zvývající   km čekají její účastníky v neděli. A zatímco dnes se jelo celkem šest RZ, zítra jich bude ještě  o třetinu více, přičemž alespoň  část z  nich v areálu u Borského Mikuláše se pojede v opačném směru.

Zda to platí i  o zbývajících RZ, to  nelze s určitostí tvrdit, neboť akci   provází  trošku pořadatelské zmatky. Jasné ale je, že celkem  šestkát se pojede kratší  asi  šestikilometrový   úsek u Borského Mikuláše, třikrát pak několik desítek km dlouhý  úsek na písku ve vojenském prostoru. Sem by ale běžní diváci vůbec neměli   vyrážet !!

Celé centrum akce se nachází v rallyecrossovém areálu Mokrovských v Borskom Mikuláši, známém i z jiných motoristických  akcí. Ten se nachází mezi obcemi  Šaštín Stráže a Borským Mikulášem . ( vše je v lese a na louce mimo  tyto obce !! - ani ředitelství  není v obci !)

V neděli Baja pokračuje od 8,30 hodin  ráno. Pár  účastníků sice  již předčasně skončilo, ale i  tak návštěva  akce  stojí za to. Snad   vyjde lkepší počasí, než bylo  v sobotu !!

Pěkné fotky najdete brzy na tomto  webu !


 
 
Fotogalerie:   Úvod Waldviertel rally od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose