www.car.cz
 

Kupte si GPS navigaci - nyní i s tančícím dárečkem !
     15.11.2008 14:23 - tisková zpráva


Mio Rock-and-Roll promo
Kupte si GPS navigaci Mio! Jako dárek získáte skvělého pasažéra!

14. listopadu 2008 – právě začala nová propagační kampaň Mio. Každý koncový zákazník, který zakoupí jeden z vybraných modelů z řady GPS navigací Mio Moov, dostane skvělý dárek pro zpestření každé své cesty – tančící figurku. Stačí ji nainstalovat do auta a vyrazit. Zaručeně vždy pobaví!

Objevte, co váš budoucí pasažér umí. Bližší informace a seznam prodejen nabízejících GPS navigace v propagačním balení naleznete na webu www.mio.com/cz a u autorizovaných partnerů.


Propagační akce se vztahuje na modely: Mio Moov 200u, 330e/u, 360u, 370u.

Mio Technology Corporation — informace
Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji.

Mio Technology celosvětově zaměstnává více jak 1500 lidí a své produkty prodává ve více jak 47 zemích. Společnost nabízí širokou paletu mobilních navigačních výrobků zahrnující navigační systémy do auta, navigační systémy do komunikátorů, PDA a mobilních telefonů, které všechny umožňují lidem objevovat svět.

Momentálně je Mio Technology největším prodejcem mobilních satelitních GPS zařízení ve střední a východní Evropě*, a zároveň třetím největším celosvětově.

Marketing Contact: Media Contact:

Tomáš Kudweis
Mio Technology Ltd. 
web: www.mio.com/cz

Martin Stehlík
Weber Shandwick
Web: www.webershandwick.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   Frohburg 2008 - CrashMix - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose