www.car.cz
 

Mistři Evropy vozili v Buggyrách partnery
     15.11.2008 15:00 - tisková zpráva


Až se zima zeptá...

Dozví se, že oba mistři Evropy v barvách Buggyry David Vršecký s Markusem Bösigerem v polovině listopadu tři dny pilně testovali. Výjimkou potvrzující pravidlo nebyl ani třetí testovací den, kdy šampióni starého kontinentu plnili čas od času roli exkluzivních taxikářů.
Poslední den úvodního testování na novou sezónu byl totiž mimo jiné ve znamení seznamovacích jízd sponzorů, partnerů a zástupců sedmé velmoci.

Přesto si vládci truckové Evropy našli čas i na ostré testování. "Ladili jsme software na nový agregát. Měli jsme s tím trochu práce, ostatně jako s každou novou věcí. Každopádně jsme ale hodně spokojeni."

Na konci testování se dostal na delší časový úsek za volant nového vozu i Markus Bösiger. "Musím respektovat skutečnost, že David je mistrem Evropy s právem přednostního výběru. O to větší je moje motivace pro příští sezónu," řekl v nezvykle dobrém rozmaru se nacházející Bösiger.

"Jen tak mimochodem, v pondělí to budou dva roky, co jsem se posadil právě v Mostě poprvé za volant Buggyry. Tehdy jsem si říkal, že jsem v tak dobrém závodním trucku ještě neseděl. Dnes to musím zopakovat."

David Vršecký považuje testování za velmi úspěšné. "Hlavně, že vyšlo počasí. Ráno jsme jezdili v mlze na oči, což s sebou přinášelo nesporně notnou dávku adrenalinu. Hlavně, že máme před zimou jasno o tom, že jdeme správným směrem. My snad ani jinak chodit neumíme," řekl úřadující mistr Evropy na závěr se smíchem.

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Buggyra má opět titul, finálová Jarama 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose