www.car.cz
 

Nové VW Transportery v nových barvách pro Policii České republiky
     20.11.2008 13:04 - tisková zpráva


Transportery v nových barvách pro Policii České republiky

 

Praha, 20. listopadu 2008 – Celkem 80 vozů Volkswagen Transporter s novou image bylo předáno Policii České republiky divizí Volkswagen Užitkové vozy společnosti Import VOLKSWAGEN Group.

 

„Máme radost z toho, že si ministerstvo vnitra a policejní prezidium vybralo značku Volkswagen, jakožto dodavatele nových užitkových vozů pro Policii České republiky. Volkswagen se tak svou měrou podílí na lepší bezpečnosti obyvatel České republiky. Všechny vozy jsou vybaveny motorem 2.5 TDI a pohonem všech kol 4Motion.“ uvedl k předání Dušan Blaško, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy.

 

Užitkové vozy Volkswagen Transporter patří k nejpopulárnějším automobilům své kategorie, což je zásluha především jejich vyspělých technologií, hospodárnosti, flexibility a spolehlivosti. Z Transporteru vycházejí i modely Multivan, Caravelle a California.

 

Tyto verze se dají využívat variabilně jak k přepravě cestujících, tak samozřejmě i nákladu - záleží pouze na rozhodnutí zákazníka, kterou z nich si vybere. K dispozici je samozřejmě široká škála vznětových i zážehových pohonných jednotek s výkonem až 235 koní a také verze s pohonem všech kol 4Motion.

 

 

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.

 

AC&C Public Relations

Kontakt:          Jan Klíma

www.volkswagen.cz

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose