www.car.cz
 

SMART klub slaví deset let s dárky ze zimní kolekce !
     20.11.2008 21:15 - tisková zpráva


SMART SLAVÍ 10. VÝROČÍ A NABÍZÍ SVÝM VĚRNÝM ZÁKAZNÍKŮM DÁRKY ZE SPECIÁLNÍ KOLEKCE

V Praze 20. listopadu 2008 – Společnost Shell přichystala pro své zákazníky zapojené do věrnostního programu SMART speciální nabídku. Od listopadu tohoto roku si mohou členové SMART klubu vybírat zajímavé dárky ze zimní kolekce, jejímž největším lákadlem je možnost vyměnit SMART body za nezapomenutelný víkend se Škodou Superb.

Touto novinkou pokračuje Shell spolu se svými věrnými zákazníky v oslavách 10. výročí založení věrnostního programu s nejdelší tradicí na čerpacích stanicích v České republice.

Na čerpacích stanicích Shell je od 3. listopadu 2008 do 18. ledna 2009 zákazníkům k dispozici nový leták věrnostního programu SMART se speciální nabídkou. V rámci oslav 10. výročí věrnostního programu SMART připravil Shell pro své věrné zákazníky skutečnou novinku. Řidiči mají jedinečnou možnost vyměnit nasbírané SMART body za nezapomenutelný víkend s luxusním vozem Škoda Superb.

Zájemce navíc k vozidlu od Shellu dostane dárek v podobě dvou palivových poukázek v hodnotě 500 Kč, aby si mohl sám ověřit kvalitu a účinky paliv Shell. Součástí zimní nabídky je, kromě dárků pro děti a elektroniky, také novinka pro studenty a domácnosti – operační systém Microsoft Office 2007 s licencí na 3 počítače v domácnosti pro nekomerční použití.

„SMART je věrnostním programem pro zákazníky čerpacích stanic s nejdelší tradicí na českém trhu a tento rok slaví 10 let od svého vzniku. V letošních oslavách pokračujeme aktuální zimní nabídkou s možnosti získat luxusní vůz na víkend, čímž plníme přání řady našich věrných zákazníků,“ uvedl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice.

Speciální zimní nabídku dárků naleznou zákazníci na internetové stránce www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v České republice. V nabídce katalogu zůstávají oblíbené služby a produkty, které jsou řidičům k dispozici přímo na čerpacích stanicích Shell (např. služby mycích linek, vybrané zboží v prodejnách Select, atd.) anebo prostřednictvím výběru z katalogu (např. kategorie elektroniky, potřeb pro domácnost a zahradu nebo autodoplňků).

Fanoušci Ferrari si mohou vybírat z rozšířené nabídky značkových předmětů tohoto partnera Shellu. Hudební nadšence potěší možnost stahování skladeb ze serveru www.i-legalne.cz za SMART body. Nechybí ani poukázky na aktivity pro volný čas (vstupenky do kina či aqua parku), nákupy v internetovém obchodě www.vltava.cz anebo poukázky na produkty a služby partnerů (McDonald’s, ČSA, Bontonland, FAnn, Bushman, Baťa, PUMA, a další.).

Motoristé mohou svými SMART body také přispět na dobročinné účely. Best Replica Watches Společnost Shell je dlouhodobým partnerem nadačního fondu Kapka naděje, kterému již několik let poukazuje 1 Kč za každý darovaný SMART bod.


O programu SMART:
SMART je nejstarším věrnostním programem pro zákazníky čerpacích stanic působících na českém trhu. V České republice působí už od roku 1998 a počet zákazníků společnosti Shell, kteří se do něj zapojují, každým rokem stoupá. Řidič, který se stane členem tohoto programu, sbírá prostřednictvím SMART karty body za každé natankování na všech čerpacích stanicích Shell v České republice.

Ty pak může vyměnit za lákavé produkty a služby ze SMART katalogu. V současné nabídce nalezne více než 169 různorodých produktů – od potravin a nápojů, přes služby mycích linek na čerpacích stanicích až po příslušenství k automobilům, hračky a hry, potřeby pro domácnost a zahradu, praktické věci pro sport a volný čas či sběratelské kousky pro fanoušky Ferrari. Řidiči mohou také využít možnosti darovat své SMART body nadaci Kapka naděje.

Více informací naleznete na: www.shellsmart.com, nebo v síti čerpacích stanic Shell v ČR.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, Best Replica Watches má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii. 


AMI Communications Shell Czech Republic
Dana Frumarová                                              Petr Šindler
Senior Account Manager                                Manažer komunikace


 
 
Fotogalerie:   Würth Partr rally Vsetín 2008, foto Michal Šebesta

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose