www.car.cz
 

Pořadatelé pardubického klouzání AUTOslide 2009 lákají i Romana Krestu
     22.11.2008 20:59 - tisková zpráva


KRÁL ČESKÉ RALLY O STARTU NA AUTOSLIDE 2009...

Velký showman a skvělý jezdec to vše znamená jméno Romana Kresty ve světě automobilových soutěží. Během své 14 leté velice úspěšné kariéry tento závodník pocházející z Trnavy u Zlína vybojoval několik titulů mistra České republiky v rally (naposledy letos 2008, pozn. autora) a nejprestižnější zkušenosti si vyjel v mistrovství světa - roku 2005 stanul s Fordem Focus WRC týmu BP Ford World Rally na celkovém osmém místě mezi jezdci.

Jaké plány má na nadcházející rok 2009 tento zlínský soutěžák malinko vyzradil – aspoň co se týče zimní části. Na setkání mistrů v Sosnové prohodil několik slov o plánovaném startu na 1. ročníku atraktivního automobilového klání Autoslide 2009. Samotný jezdec je této akci nakloněn.

Do konce měsíce listopadu budou probíhat jednání s partnery a tým Autoslide pevně věří, že se Roman Kresta zařadí do soupisky automobilových gladiátorů mezi takové osobnosti jako jsou otec a syn Semerádové nebo Václav Pech junior.

Pokud by totiž rodák ze Zlínska skutečně jel, znamenalo by to jediné – o zábavu a nekompromisní souboje by bylo jednoznačně postaráno!

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2008 objektivem Martina Forala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose